توی همین سایت یه خانم که شب ازدواج خون نداشت همسرش بهش تهمت میزده.در حالی که وضعیت بکارت خانمها متفا ...
بعد اگه برگه داشت تهمت نمی زد؟ مردی که تهمت میزنه با برگه قانع میشه؟
امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲
من متوجه نمیشم چرا همه میگین بره؟یعنی مادر به بچش اعتماد نداره؟یعنی اگر خون نیومد مادرتم قراره بهت ش ...
جالبه میگن اگه تهمت زدن ثابت کنیم . برای مرد حق تهمت قائل هستن
مادر من میگه نرفته و کلا فقط یه قطره خون داشته اونم اصلا مشهص نبوده چون یه نوع اینجوریه کلا خوبه ادم ...
دانستن نوعش و گرفتن گواهی بکارت دو مقوله کاملا ازهم جدا هستن. شما میتونی بری دکتر زنان معاینه کنه نوعش رو بهت بگه اما گواهی بکارت گرفتن یعنی اون دکتر بعد از معاینه باید در سربرگ با مهر و امضا تایید کنه شما بکارت دارید که کلا مسخره هست و اون چیزی که در ذهن ما ایرانی ها جا انداختن اشتباهه محضه
اگر قرار باشه مرد سر همچین چیزی به همسرش اعتماد نداشته باشه و تو آینده سر همچین موضوعی بزنه تو سرش ، ...
ببین من نظرم اینه شاید مرده مرد زندگی اسی نباشه و حالا خونریزی نبینه تهمت بزنه ... حالا اصلا بگیم اسیم طلاق بگیره ...ولی خانواده مرده کل شهرو پر نمیکنن از دشمنی ؟ همه که روانشون سالم نیست . مثلا خانه عمه پسره بپرسن چرا طلاق گرفتن اونام بگن پرده نداشت و کم کم کل محله یا تو فامیل بپیچه ...برای یه دختر که پاکیش حفظ کرده سنگینه این حرفا ... مخصوصا تو شهرای کوچیک دیگه بدتر