2777
2789

طلاق عاطفی یعنی طرف برات یه آدم عادی باشه بعد مرگ پدرم شوهرم خیلی بد رفتار کرد خیلی بد و دیگه برام اون آدم سابق نشد همه تلاشش را میکنه ولی یه چیزهایی را نمیشه درست کرد

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

عزیزم . من به دلایلی فعلا نمیتونم از همسرم جدا شم اما برای دل خودم تصمیم گرفتم بی محلش کنم و خب اولش یکم سخته چون همش دوست داری زندگی به روال عادی برگرده اما عقل و منطق به چیز دیگه میگه . من اگر دوباره به همسرم رو بدم زندگیم هیچ تغییری نمیکنه حداقل کاری که میتونم انجام بدم اینه که از تو قلبم بره بیرون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت چیه

مشاوره برو

سردی عادی بشه ازارمضرات داره

من ی مدت بخاطر سردی بی تفاوتی همسرم طلاق عاطفی بودم

یهو گندش دراومد با کسی چت میکنه

ازش خواستم جداشیم قبول نکرد گفتم الانم جداییم کنار هم نمیخوابیم

از اون روز اومد کنارم ، شبا بیشتر باهم حرف میزنیم

راهش فقط حرف زدن و خواستن دو طرف، ریشه ای حلش کن

طلاق عاطفی باز ی روز میزنه بیرون و درمان لحظه ایه

عزیزم . من به دلایلی فعلا نمیتونم از همسرم جدا شم اما برای دل خودم تصمیم گرفتم بی محلش کنم و خب اولش ...

این کار اصلا شدنی نیست

یا باید روابطتون رو اصلاح کنید یا از هم جدا بشید

انسانها نیازهای روحی و جسمی دارند و نمیشه با کسی زندگی کنی و نیازهاتو جای دیگه برآورده کنی

مشکلت چیهمشاوره بروسردی عادی بشه ازارمضرات دارهمن ی مدت بخاطر سردی بی تفاوتی همسرم طلاق عاطفی بودمیه ...

ممنونم . اما این تصمیم من مال آلان نیست و اصلا احساساتی نیست .من از کار و درآمد همسرم راضی نیستم و اونم با اینکه شغل خوب براش پیش اومده اما نمیره من برام درآمد مهمه و اینکه مسائل و حرفای دیگه باعث شده به این نتیجه برسم مشاوره هم رفتم اما دیگه تنها احترامی که میتونم به خودم بذارم اینه که محلش ندم می‌خوام بدونم اولش سخته ولی بعد عادت میشه درسته ؟؟؟

میدونم خیلی سخته . کاش میشد جدا بشم .

دیگه چاره ای نیست

اصلا با حرف مردها از زندگیتون سرد نشید

همه ما مثل هم هستیم

زندگیتون رو خراب نکنید که شاید بعدا یه زندگی بهتر و عاشقانه تر داشته باشید

تلاش کنید مشکلاتتون رو حل کنید

دیگه چاره ای نیستاصلا با حرف مردها از زندگیتون سرد نشیدهمه ما مثل هم هستیمزندگیتون رو خراب نکنید که ...

ممنونم . شوهرم منو خیلی اذیت کرده اینقدر دوست دارم بچزونمش باور کنید اذیت شدن همسرم شده آرزوم . 

میدونم خیلی سخته . کاش میشد جدا بشم .

دو سال قبل خانمی اوند توی زندگیم، شرایط شما رو داشت البته بدتر و از همسرشم جدا زندگی می کرد. من قادر نیستم نیازهای روحی و جسمی اون خانم رو به صورت درست برآورده کنم. در نهایت قرار شد تا جدایی از همسرش نه دیداری باشه نه کاری انجام بشه.

شما هم در نهایت چاره ای جز جدایی و یا اصلاح روابطتون ندارید.

به حرف این و اون گوش نکنید که طلاق عاطفی خوبه و بعدش دوست پسر میگیری و ادامه ماجرا.

هرگونه رابطه خارج از چارچوب شرع و قانون جز تباهی چیزی نخواهد داشت.

البته قطعا شما از من خیلی مقید تر هستید و اینها رو در نظر دارید اما به عنوان یک برادر بزرگتر عرض کردم که راه درست رو با دید باز انتخاب بفرمایید.

ممنونم . اما این تصمیم من مال آلان نیست و اصلا احساساتی نیست .من از کار و درآمد همسرم راضی نیستم و ا ...

اولش سخته بعد عادی میشه بی تفاوتی افسرده میشی کم کم میرسی ب پوچی یهو ی روز منجر میشی

بخاطر پول زندگیتو ب باد نده شاید از نظر روانی نمیتونه اون کارو انجام بده ،

نمیسه خودتم بری سرکار

دو سال قبل خانمی اوند توی زندگیم، شرایط شما رو داشت البته بدتر و از همسرشم جدا زندگی می کرد. من قادر ...

ممنونم از شما راستش خیلی دلم میخواد که برم و بدون هیچ قید و شرطی خلاف کنم اما خب متاسفانه یا خوشبختانه اصلا آدمش نیستم و بعد همسرم نه به فکر دوست پسر هستم و نه ازدواج خودم شاغلم و نیاز مادی ندارم فقط دنبال اینم که زندگی جدا و مستقلی داشته باشم و به فکر پیشرفت خودم باشم .ممنونم از حرفاتون 

اولش سخته بعد عادی میشه بی تفاوتی افسرده میشی کم کم میرسی ب پوچی یهو ی روز منجر میشیبخاطر پول زندگیت ...

من خودم شاغلم هم معلمم هم مدرس دانشگاه و چند قدمی مونده تا جذب هیات علمی بشم اما به عنوان یک زن نمیتونم نسبت به شغل و درآمد همسرم بی تفاوت باشم چون اون اصلا بلند پرواز نیست برعکس من . ازش تا الان پولی نگرفتم و متاسفانه عادت کرده راستش به خاطر حرف ها و رفتارهایی که تو این چند سال زده ازش سرد شدم اما دیگه تصمیم گرفتم کامل ازش دلی جدا شم و منتظر بمونم تا بتونم کامل ازش جدا شم اگر هم دنبال خیانت بره برام مهم نیست شاید در این صورت راحت تر بتونم جدا شم 

من خودم شاغلم هم معلمم هم مدرس دانشگاه و چند قدمی مونده تا جذب هیات علمی بشم اما به عنوان یک زن نمیت ...

وای چقد مث چند ماه پیش منی

منم شاغلم

همسرم درامدش از من کمتره بفکر پس انداز نیس بلتدپرواز نیست تازه ب من میگه مادی هستی

منم میگفتم خیانت کنه مهم نیس

بعد ۱۵ سال زندگی و دو بچه تازگی خیانتشو فهمیدم یکسال چت میکرده با بکی خیلی داغون شدم

فهمیدم چقد ازش فاصله گرفتم و وقتی جدی شد دیدم ننیتونم جدا شم و البته بعد اون اتفاق رابطه مون بهتر شد

شما بچه نداری

وای چقد مث چند ماه پیش منیمنم شاغلمهمسرم درامدش از من کمتره بفکر پس انداز نیس بلتدپرواز نیست تازه ب ...

چرا من به دختر هفت سال دارم. ببین همسرم اصلا آدم شغل آزاد نیست یعنی اخلاقش شخصیتش به درد این شغل نمیخوره نمی‌خواد اینو بفهمه براش به کار خوب با درآمد خوب پیدا شده میگه نمیرم منم خیلی بهم ریختم چند روز باهاش سرد بر خورد میکنم مشکل من اینه که ما از صفر شروع کردیم من خیلی کوتاه اومدم به امید آینده بهتر اما میبینم که شده به عادت و چون من سخت نگرفتم بهش احساس می‌کنه که همین کار و درآمد براش خوبه و کافیه برای زندگی و 

من این تصمیم ها رو گرفتم یک اینکه بهش محل ندم ه اما همچنان کارای خونه رو انجام بدم و اینکه دیگه پولم رو تو زندگی مشترک نیارم و همه هرجای خونه و دخترم با اون باشه و دیگه واقعا از نظر مهر و محبت بهم کاری نداشته باشه چون خیلی اذیت شدم