2777
2789
عنوان

کیا ماساژ بیرون میرن

292 بازدید | 51 پست

برا درمان میرید درد میرید چی میرید

من از نوک پا تا گردنم درد داره سردی بدن دارم بلغم دارم از اونور دموی هم هستم ..برا این تعادلم در کل خوبه اما بدن درد دارم

ی پیر زن امروز تو مسجد بود دوستم گفت ماساژور پرسیدم گفت دوهفته دیگ مغازمو باز میکنم

ی چند دقه ماساژمم داد بنظرم خوب بود 

من فقط ۳۴ سالمه چرا اینقدر بدنم درد داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پشت پاهام و گودی کمرم همیشه درد میکنه بیشتر اوقات 

چندتا از دوستام گفتن برو ولی نشده ک برم هنوز

تو برنامه دیوار دیدم که نوشتن ماساژ و اینا ولی ادم میترسه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

نه واسه من خوب بود چاق اصلا نمیکنه

دوز مصرفش چطوره بگیرم اونم..

متاسفانه ۲ماه ماهانه نشدم تنبلی تخمدان دارم درام بیشتر و بیشتر دیشب کیسه آب گرم گذاشتم هوب بود برا تسکین

منم پشت پاهام و گودی کمرم همیشه درد میکنه بیشتر اوقات چندتا از دوستام گفتن برو ولی نشده ک برم هنوزتو ...

اره مدتها میخواستم برم میترسیدم هزینه هاشم واقعا بالا بود

این خانم یه پیرزن مسن اما قدرت دستش زیاد بود بعدم یکسال میبینمش تو مسجد منتها نمیدونستم ماساژوره

اره مدتها میخواستم برم میترسیدم هزینه هاشم واقعا بالا بوداین خانم یه پیرزن مسن اما قدرت دستش زیاد بو ...

خب بپرس ازش شاید این کاره باشه

متاهلی ؟ اگه متاهلی روغن زیتون بخر بگو شوشو ماساژت بده

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…