2777
2789
عنوان

وام حرام

256 بازدید | 29 پست

سلام ببخشید من ۲۱ سال سن دارم تازه یک وام یک میلیونی گرفتم ۴ درصد و میدونم یک میلیون هیچ پولی نیست ولی تازه گی چند تا قسط داشتم به خوشی پاسشون کردم قرض و همه چیزم سر موقع دادم  خدا  شاهده تو نون شبمم موندم واسه همین گفتم برم وام بگیرم اینم بگم واسه پاس شدنه چک هام دستفروشی میکنم کارگری کردم  لپ تاپ خریدم چون برای دانشگاه نیاز داشتم ترم ۴ همه همکلاسیام داشتن فقط من نه .

الانم یه رفیقم گفت وای چرا وام گرفتی حرامه خدا هزار تا بلا سرت میاره خودم بهت میدادم (همین رفیقم ۵ ماهه ۵۰چ تومن بهش قرض دادم پس نداده) الان اگر کسی راه درستو میدونه بهم بگه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ درصد که حرام نیست

البته از شخص گرفته باشی فکر میکنم میشه نزول خوری برای اون شخص که حرامه،

بانک ها هم دست کمی از ربا ندارن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه فقط ایا این نوع وام حرامه از بانک پاسارگاد گرفتم

خیالت راحت حرام نیست درصد های بالا جزو ربا میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب ۴ درصد مشکلی نداره پس؟

نه خیالت تخت