omaasiio مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 35 عنوان تب بالا 42 بازدید | 4 پست سلام خانوما پسرم ۱۴ ماهشه از ۸ صبح تب داره هر چهار ساعت استا میدم پاشویه هم میکنم بازم تبش ۳۹ چیکار کنم ؟الان ۲ بهش شربت استا دادم گفتم شیاف بزارم کی میتونم شیاف بزارم باید ۴ ساعت بگذره از شربت ؟! 1404/05/12 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 532 آره عزیزم استامینوفن کلا ۴ یا ۶ ساعته تازه شربت دادی صبر کن بعدش شیافو هر ۴ ساعت بذار شیاف سریعتر و بهتر تبشو پایین میاره گاهی بین شربت استا و پروفن هم پروفن سریعتر تبو قطع میکنه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17915 تبش بالاست شیاف رو الان بزار اگر بیدار و هوشیار مایعات زیاد بهش بده تا ادرار کنه و تب بیاد پایین کف پاهاشو پیاز حلقه کن بزار رو شم جوراب نم دار بپوشون با آب و نمک پاشویه بده روی شکم و زیر گردن و بالای ناف سمت راست هم دستمال خیس بزار دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 532 بعدم به ۱۴ ماهه نباید هر دو ساعت استا بدی ضرر داره همون ۴ ساعت بدهدکتر بردیش؟ عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی تب بالا برا نوزاد و بچه سن پایین یکم خطرناکه اگه قطع نمیشه دوباره ببرش دکتر میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 8195 ایبوپروفن خیلی بهترجواب میده که بایددکتربگه برای۱۴ماهه مناسبه یانه 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿