2777
2789
عنوان

همه بیاید نی نی دوم

186 بازدید | 21 پست

خانوما لطفا کمک کنید بهم خیلی گیجم خیلیا از معایب زود بچه دوم آوردن و میگن خیلیا میگن بهتره،من دیگ حس میکنم بعدا دوباره خیلی سخته وقتی بچم میخواد بره مدرسه یکی دیگ بیارم و از اول این مراحل و برم،بچم یکسالشه میخوام عید سال بعد اقدام کنم تا نی نی ب دنیا بیاد میشه دوونیم سالش،میدونم باید برای هردو وقت بذارم تمام تلاشمو میکنم ولی بازم همه میگن خوب نیست،شمایی ک دوتا بچه با اختلاف سنی کم دارید بگید واقعا خوبه یانه؟خودم ۲۷ سالمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین جمله ای که گفتی من موافقم باش..اختلاف سنی بچه های من ۴ سال و ازنظر من ۳ سال بهترین اختلاف و بیشتر از ۴ سال بد..هم برای خود ادم هم بچه هاااا،چون تفاوت سنی که ازهم زیاد باشه دیگه همبازی خوبی نمیتونن بشن و دو دنیای متفاوت دارن

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

به نظرم اگر بعد از پایان شیردهی اقدام کنی، بهتره. یعنی بچه اول سه سالش تمام بشه، از پوشک گرفته باشی...خودم چنین فاصله گذاری کردم و راضیم.

اگر خانواده ات نزدیکت هستن و کمک میدن، همین الان اقدام کن برای بعدی  

اون چیزی که میگن اولش سخته ولی با هم بزرگ میشن، حقه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
همین جمله ای که گفتی من موافقم باش..اختلاف سنی بچه های من ۴ سال و ازنظر من ۳ سال بهترین اختلاف و بیش ...

موافقم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بستگی داره به روحیه‌ی خودت

من که بچه‌هام 4سال و 3ماه فاصله سنی دارن واقعا اذیت شدم. یکی از دوستام بچه‌هاش 2سال فاصله سنی دارن و اونم خیلی می‌ناله. ولی مثلا دخترداییم بچه‌هاش 11 سال فاصله سنی دارن. خیلی راضیه.

کلا اطرافم اونایی که فاصله سنی بچه‌هاشون کمه خیلی مشکل دارن. منم داغون شدم تا کوچیکه یه مقدار جون گرفت و بزرگ شد. 

خلاصه که اگه کمکی داری و خودتم توان روحی و جسمی‌شو داری بیار. وگرنه عجله نکن. 

من اختلاف سنی دوتا بچه اول و دومم ۲ سال و ۴ ماهه.

تا راه افتادن دومی سخته ولی راه که میفته خیلی شرایط بهتر میشه و بیشتر باهم بازی می‌کنند و سرگرم میشن.

من که خداروشکر راضی بودم و سومیم دوست داشتم همونطور اختلاف سنی داشته باشن.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اگه بچت ارومه چه اشکالی داره

آروم نیست شلوغه بی صداست ولی اصلا وابسته من نیست فقط باباش حمومش با باباشه وقتی خونست غذاش بااونه و کلا جایی هم میریم بااونه خیلی باباییه