2777
2789

مال ما درست کارمیکنه 

به اینترنت هنوزوصلش نکردم

شمابااینترنت روشن میکنیذ

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای ما کلا قطع شد

ما تلوزیونمونو اصلا به اینترنت وصل نکردیم ولی شبکه های بعضیا حذف شده بودن امروز تو سایت زده بودن که اختلالات رفع شده زدم جستجو خودکار کانال ها همه برگشت خداروشکر

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

ما تلوزیونمونو اصلا به اینترنت وصل نکردیم ولی شبکه های بعضیا حذف شده بودن امروز تو سایت زده بودن که ...

خوشبحالت برای ما اینترنت وصل اشتراک اینا می‌گرفتیم..کلا رفت ..اون چراغی ک واسه خاموش روشن وسط تلویزیون یا گوشه ...چراغ قرمز منطورم

خوشبحالت برای ما اینترنت وصل اشتراک اینا می‌گرفتیم..کلا رفت ..اون چراغی ک واسه خاموش روشن وسط تلویزی ...

نمایندگی جوابگو نیست؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

خوشبحالت برای ما اینترنت وصل اشتراک اینا می‌گرفتیم..کلا رفت ..اون چراغی ک واسه خاموش روشن وسط تلویزی ...

لعنت بهشون ک خیر از هیچی نمیبینیم

نمایندگی جوابگو نیست؟

چرا بنده خدا اومد فلش آورد زد ..پیش خودم زنگ زد ب شرکت گفتن همه باید هاردش عوض بشه ..اینم گفت منتظر باشیم هارد بیاد از اصفهان ۵ روز داره میاد هنوز نیومده..

بعد میگن کالای ایرانی بخرید حمایت کنید بس ما رو کی حمایت کنه ..شرکت بعد ۳ روز پیام عذر خواهی فرستاده

💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز