2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

109 بازدید | 8 پست

دلم تنگ شده برای اون روزایی ک با دوست صمیمیم اوکی بودیم و میدونم دیگه تکرار نمیشه

میشه کسی که حس شیشم داره بگه میاد سمتم یا نه کی میاد اینم بگم من مقصر نبودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد ولی یکم طول میکشه تا بفهمه هیچکس تو نمیشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

به هر قیمتی هم نرو سمتش :) ببین دعوا سر چی بوده اصلا آدم خودخواهی یا نه !

یه بار اشتباه کردم رفتم 

دید خانوادم نیستن تنهام گرفت ولم کرد رفت با بقیه دوستاش بهشم گفتم واینساد اصلا گوش بده رفت بعد ۲ روز ک دید منم با یکی دیگم تنها نیستم امد سمتم منم محل ندادم بهش رفت تا چند وقت دیگش پیام دادم بهش کلی بهم دری بری گفت اخرم از همه جا بلاکم کرد

بنظرم تو برو طرفش،اون ممکنه سرش جای دیگه گرم باشه ولی تو شاید الان از لحاظ روحی به اون احتیاج داشته باشی

البته بستگی به شخصیت طرف مقابل داره

اگه میدونی ادم سمی ای هست نرو

ولی اگه میدونی خوش اخلاقه و بعدا پشیمون نمیشی برو طرفش

درغیر اینصورت دنبال ادمای بهتر بگرد