2777
2789
عنوان

به نظرتون بابام درحقم نامردی کرده

224 بازدید | 35 پست

بعد فوت مامانم خونه ای که توش نشستیم دامادمون یه کاری کرد  نصف نصف به اسم منوخواهرم شه

بابام راضی نبود ولی به سختی راضی شد بااینکه فقط همون یه خونه رونداشت 

(همه هم گفتن این کارروکنید چون بابام همون اول میگف زن میگیریم کلا حالش خوب نبود ترسیدیم یکی بیاد همه چی روصاحب بشه)

اما منو بابام نشستیم تواین خونه، قید کردیم ازدواج کردی اینجارو میفروشیم بره یه خونه دیگه ش بشینه

بعد یکسال همش دامادمون میگف چرا بابات نمیذاره خونمونو بفروشیم سهممونو میخوایم به من میگف زودتربفروشیم

متوجه شدم بابام سهم منو چون زیر۱۸بودم به اسم خودش کرده دلیلشم پرسیدم گف به خاطر فلانی(دامادمون)میخواست بلندم کنه از خونه این کارروکردم منم گفتم ازدواج کنی به نامم کن

بابام کلا یادش رفته یعنی فکر نکنم سهم منو بده مخصوصا بعد زن گرفتنش

دامادمون میگ خدایی نکرده اتفاقی واسه بابات افتادخونت بین ماتقسیم میشه چون ارث باباته

همه چی زیر سر دوماد گداگشنه تونه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دامادتون ،چ حریصع

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

دامادتون چ ادم عوضیه بابات زندس دنبال سهم الارثشه 😑ب بابات بگو تورو گیر اینا نندازه دامادتون شرف اگ ...

اون به من میگه من رکم تو ارث برادر به برادر رحم نمیکنه

از الان بت گفتم سهم خودتو بگیری 

انوقت به من همش میگن عرضه نداری ازبابات سهمتو بگیری کاری نکردی

راست میگن اون حق توعه بابات سرت کلاه گذاشته‌ 

خواهرتم‌حق داشت بلاخره باز خوبه اون زرنگ‌بود حقش گرفته وگرنه بابات اون سه دنگ به خواهرت نمیداد

خب دامادم‌حق داشت همونجور که باباش قرار بود به اسی بده همونقدر هم باید به دختر بزرگش میداد این وسط ب ...

اگه زودتر سهمشو نمیخواست خونه رو هم نمیفروختن پس در نتیجه سهم اسی مثل قبل باقی میموند

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.