2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب چه ورزشی

یه 12 تا حرکت هست که متخصص ستون فقرات میده....حرکاتش خیلی آسونه و نیاز به هیچ وسیله ای نداره...تو اینترنت خیلی هست میتونی جستجو کنی چون اینجا که نمیشه توضیح داد.ولی جالبه وقتی انجام میدی به حدی سبک میشی که حد نداره

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

سلام و عرض ادب خدمت شما درود بر شما لطفاً در ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا به صورت تخصصی در درمان شما کمک کنم. برای درمان گودی کمر و تو رفتگی دنبالچه، ورزش‌هایی که تقویت و کشش عضلات کمر، شکم و لگن رو هدف می‌گیرن خیلی موثرن:

اول، باید عضلات مرکزی بدن رو تقویت کنی؛ این شامل عضلات شکم و کمر میشه که ثبات ستون فقرات رو حفظ می‌کنن. ورزش‌هایی مثل پلانک (نگه داشتن بدن به صورت خط مستقیم روی ساعد یا دست‌ها)، کرانچ ملایم (حرکت خم شدن به جلو برای تقویت عضلات شکم بدون فشار زیاد)، و سوپرمن (در حالت خوابیده روی شکم، دست‌ها و پاها رو همزمان بالا آوردن) خیلی خوبن.

دوم، کشش عضلات پشت و همسترینگ خیلی مهمه چون سفتی این عضلات باعث افزایش گودی کمر میشه. حرکاتی مثل خم شدن به جلو برای کشش همسترینگ و کشش ملایم عضلات پایین کمر توصیه میشه.

سوم، تمرینات اصلاح وضعیت بدن و تعادل مثل حرکت لگن به جلو و عقب (Pelvic Tilt) و تمرینات تعادل هسته بدن (Core Stability Exercises) کمک می‌کنن قوس طبیعی کمر حفظ بشه و فشار روی دنبالچه کاهش پیدا کنه.

ورزش‌های کم‌فشار مثل پیلاتس و شنا هم به تقویت عضلات عمقی و بهبود انعطاف‌پذیری ستون فقرات کمک زیادی می‌کنن.

حتما قبل شروع این ورزش‌ها با فیزیوتراپیست یا پزشک مشورت کن تا برنامه‌ی مناسب وضعیت خودت رو برات تنظیم کنه و از انجام اشتباه ورزش‌ها که ممکنه آسیب بزنه جلوگیری بشه.

خلاصه اینکه:

عضلات شکم و کمر رو تقویت کن

عضلات همسترینگ و پشت رو کشش بده

وضعیت بدن رو اصلاح و تعادل رو تقویت کن

ورزش‌های کم‌فشار انجام بده

زیر نظر متخصص باش

این کارها باعث بهبود گودی کمر و کاهش درد دنبالچه میشن و کیفیت زندگی‌ات رو بهتر می‌کنن.

سلام و عرض ادب خدمت شما درود بر شما لطفاً در ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا به صورت تخصصی ...

خدا خیرتون بده. درخواست دوستی فرستادم لطفا قبول کنین. راستی اگه کانالی داری بفرس تصاویرشو ببینم