2777
2789
عنوان

دست درازی

149 بازدید | 15 پست

در ادامه تایپک قبلی باید بگم  که آدمای مریضی مثل این هستن که کارای بیمارای ج.نسی رو توجیح میکنن و خانوم هارا مقصر میدانن و اینجوری شجاعت بیشتری به این بیماران میدن واقعا متاسفم واسه همچین کسایی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من واقعا نمیدونم بلد نیستم گفتم شاید راهنمایی داره در اون زمینه بخواد بکنه

ی نر توو نی نی سایت درخواست دوستی میده ک مثلا چ راهنمایی بکنه؟!

از حرف زشتش توو تایپیک قبلیت متوجه نشدی نیتش چیه ک درخواست دوستیشو قبول کردی؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ی نر توو نی نی سایت درخواست دوستی میده ک مثلا چ راهنمایی بکنه؟!از حرف زشتش توو تایپیک قبلیت متوجه نش ...

آخه من فکر نمیکردم آقا باشن فکر کردم خانومن  و نه دقتی نکردم که چی گفتن  واقعا چون حالم خوب نیست و حال روحی خوبی ندارم  بعد از این اتفاق 🙏🏼

@خیارشنگ‍ 

مرتیکه مریض آشغال کیثف حقیر حیون 

شاید همین کاربر خواهرته ک نشد حرفشو ب خونواده اش بگه

عوضی پست فطرت شاید دختر عمو عمه یا داییته یعنی انقدر بی صفتی ک جنبه حمایت از ی زن رو نداری.

وقتی میدونی خیلی بی عرضه ای پس برو بمیر

آخه من فکر نمیکردم آقا باشن فکر کردم خانومن و نه دقتی نکردم که چی گفتن واقعا چون حالم خوب نیست و ح ...

حالم خوب نیس و دقت نکردمو بذار کنار

زن باید خیلی قوی‌تر از مرد باشه بتونه از خودش در برابر نرهای کثیف دفاع کنه وگرنه هر چی شَل و شُل بگیری بیشتر بهت طمع میکنن

شما ذهنتون مریضه خانم گفتم فرمون رو ول کرده ممکن بوده زیرش کنه باماشین

گمشو نریپ...

مریض کل ذاتته بیخود کردی بهش درخواست دوستی دادی و رفتی پیویش اونجوری باهاش حرف زدی

شما ذهنتون مریضه خانم گفتم فرمون رو ول کرده ممکن بوده زیرش کنه باماشین

این خانوم ذهنشون مریض نیست شما مریضین که فکر میکنین چون به من دست درازی شده  حتما خودم مقصر بودم با پوششم یا هرچی شمایی که هموز ذهنتون عقب موندست تو این مسائل لطف کن اظهار نظر نکن و دهنتو ببند

حالم خوب نیس و دقت نکردمو بذار کنارزن باید خیلی قوی‌تر از مرد باشه بتونه از خودش در برابر نرهای کثیف ...

ای کاش واقعا قوی بودم  مشکل اینجاست ما خانوم ها از نظر روحی خیلی تحت تاثیر قرار می‌گیریم یا حداقل من اینجوریم که اون لحظه انگار  قفل میکنم💔

ای کاش واقعا قوی بودم مشکل اینجاست ما خانوم ها از نظر روحی خیلی تحت تاثیر قرار می‌گیریم یا حداقل من ...

از این ب بعد یاد بگیر قوی بمونی

اینجام درخواست دوستی هیچکسو قبول نکن چ زن چ مرد