2777
2789
عنوان

حس ششم

91 بازدید | 16 پست

اگه هستی میشه بگی مرسی

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذر یا دی؟

هیچکدوم متاسفانه 

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

هستم

مرسییی 

میشه درمورد a بهم بگی هرچی که حس میکنی؟

آخرش چی میشه؟دارم روانی میشم

نظرش درموردم چیه؟

ببخشید زیاد شدن🥲

خب این اقا a یه کم زیادی غرور داره ولی خیلی خوش رفتار و خوش برخورده.

یه کم جرو بحث دارین باهم دیگه هی بهم نزدیک میشین هی  دور تورو تو منگنه قرارت میده 

دخترای زیادی تو نخشن 

درسته؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز