2777
2789
عنوان

کیا دیسک دارن کمر

91 بازدید | 11 پست

علائمتون چی بود رفتم دکتر گفت دیسک نیس قرصم داد ولی خیلی کمرم درذ میکنه حتی گفت ام ار ای نمیخاد

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم مث تو بودم خیلی درد کشیدم رفتم دکتر گفت چیزیت نیست

یه مدت بی خیالش شدم چون هزینه های فیزیوتراپی و ..  نداشتم بدم

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

اسی منم مث تو بودم خیلی درد کشیدم رفتم دکتر گفت چیزیت نیستیه مدت بی خیالش شدم چون هزینه های فیزیوترا ...

خوب شدی عزیزم؟

سلام و درود بر شما لطفا ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا بتوانم بصورت تخصصی در درمانتون کمکتون کنم اما علایم دیسک معمولا کمر درد در نواحی پایین تنه یا تیر کشیدن اعصاب سیاتیک و گزگز و بی حسی و غیره اما دکتر گفته دیسک نیست شاید چون معاینه فیزیکیت مشکلی نداشته و چون تیپیک نبوده چیزی بهت نگفته و داروهای شما هم متوکاربامول برای شل کنندگی عضلات و مسکن هایی مثل ناپروکسن یا داروهای ضد التهاب برات تجویز میشه اما الان نه طولانی مدت بشین نه راه برو کمرت رو گرم نگه دار و کشش های سبک انجام بده اگر دردت شدیدتر شد حتما ام ار ای بگیر و بعدش به یه فیزیوتراپی مراجعه کن 

سلام و درود بر شما لطفا ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا بتوانم بصورت تخصصی در درمانتون کمکت ...

عزیزم من دو سه ماه بندسازی رفتم بعد میگم شاید به خاطره اون بوده ممکنه تو دو سه ماه مثلا اگه حرکتی رو اشتباه زدم باعث دیسک باشه؟

بعد کف پامم سافه پشت ساقش درد میگیرع

سلام و درود بر شما لطفا ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا بتوانم بصورت تخصصی در درمانتون کمکت ...

قیول کردم ممنون خدا خیرت بده

خوب شدی عزیزم؟

خوب خوب که نه ولی محلش نذاشتم، چون دقت کردم اگر محل درد بذاری تازه بیشتر اذیتت میکنه ،با کیسه آب گرم و شیاف بعضی وقتا که خیلی اذیتم خودمو آروم میکنم

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...