2777
2789
عنوان

مهندسی یا دبیری🤔

126 بازدید | 16 پست

من خشکی چشم دارم نمیتونم برم رشته کامپیوتر😪

حالا با این حساب به نظرتون بهتره برم مهندسی های دیگه یا دبیری ریاضی فیزیک؟ 

آزمون فرهنگیان هم شرکت کردمو و احتمال قبولیمم زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می‌رفتم مهندسی یا رشته های علوم پایه تو دانشگاه های تاپ مثل فیزیک هسته‌ای شریف ریاضی محض امیرکبیر 

مهندسی های پلیمر، نفت، شیمی اینا هم خوبن

دبیری انتخاب کم ریسکیه ولی اگه بلند پروازی شاید مناسبت نباشه

دبیری

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

جدی میگیییی

اره بخدا میدونی چقد ساعتی پول میگیرن چه فرقی با پزشک دارن اخه من کلاس فیزیک گرفتم ساعتی ۴۰۰ میدادم ۳ نفر بودیم😒تازه این ارزونه من تو شهر کوچیکم

کاربری دست ۵ نفره🥴

من می‌رفتم مهندسی یا رشته های علوم پایه تو دانشگاه های تاپ مثل فیزیک هسته‌ای شریف ریاضی محض امیرکبیر ...

وآقا آدمی نیستم که بخوام ساده زندگی کنم یا به اهداف کوچیک و کم رضایت بدم ولی از طرفی اصلا دوست ندارم تمام وقتم گرفته بشه و برای آدم های اطرافم وقت نداشته باشم 

یا مثلا دوست ندارم مهاجرت کنم

ولی به احتمال خیلی زیاد رشته های علوم پایه دانشگاه علم و صنعت رو میارم و از طرفی هم خیلی استعداد دارم همش میگم نکنه حیف شم🤦‍♀️

وآقا آدمی نیستم که بخوام ساده زندگی کنم یا به اهداف کوچیک و کم رضایت بدم ولی از طرفی اصلا دوست ندارم ...

آدمی هستی که تحمل بیکاری رو داشته باشی ؟ اخه دوست پسر من مدیریت بازرگانی تهران خونده اما بیکاره

کاربری دست ۵ نفره🥴

آدمی هستی که تحمل بیکاری رو داشته باشی ؟ اخه دوست پسر من مدیریت بازرگانی تهران خونده اما بیکاره

نه اصلاااااا

من همیم الانشم فقط دوماه بیکارم دارم دیوونه میشم 😂

نه اصلاااااامن همیم الانشم فقط دوماه بیکارم دارم دیوونه میشم 😂

دفترچه انتخاب رشته که به دستت رسید فقط رشته هایی انتخاب کن که تورو بورسیه میکنن بعضی مهندسی ها هم بورسیه هستن حتی بورسیه بانک هم زمان ما بود لطفا اصلااااااا رشته ی بدون اینده مشخص انتخاب نکن

کاربری دست ۵ نفره🥴

دفترچه انتخاب رشته که به دستت رسید فقط رشته هایی انتخاب کن که تورو بورسیه میکنن بعضی مهندسی ها هم بو ...

اگه چیزی به غیر از بورسیه قبول شدی حتی لحظه ای فکرتو درگیرش نکن برو فرهنگیان

کاربری دست ۵ نفره🥴