2777
2789
عنوان

بهم بگید چیکار کنم

75 بازدید | 9 پست

من شغلم معماری هست و کارمم خوبه الان دلم میخواد ی کار جدید یاد بگیرم ی هنری چیزی اما نمیدونم چی از طرفی میگم کار معماری خودم را ارتقا بدم نمیدونم چیکار کنم ؟چی یاد بگیرم 

اگه واسه دل خودتونه گزینه زیاده، 

اما نگاه درآمدی هم دارید خودتون بهتر میدونید که معماری خیلی گسترده‌ست و بهتره کار خودتون رو بسط ویا ارتقا بدید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اگه واسه دل خودتونه گزینه زیاده، اما نگاه درآمدی هم دارید خودتون بهتر میدونید که معماری خیلی گسترده‌ ...

دقیقا نمیدونم کارم را گسترش بدم یا مثلا طراحی لباسی چیزی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا نمیدونم کارم را گسترش بدم یا مثلا طراحی لباسی چیزی

منم تو همین موقعیتم، ولی بسط دادن کارم رو انتخاب کردم!!

واقعا حوصله جا افتادن در بازار جدید و قلق‌گیری‌هاشو ندارم، طول کشیده شناخته بشم پس بهتره گسترشش بدم!!

و انرژیم رو میزارم روی بُعد‌های دیگه زندگیم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

شغلتون چیه ؟

پیمانکار عمرانیم...

درسته ممنونم از همفکری

میدونی ماها سال گذشته به طمع هلدینگ و شروع کارهای دیگه،  هم انرژی و هم سرمایه از دست دادیم!! گاهی ممکنه کار ثابت خودت روهم از دست بدی!!!

امروز دارم به اموری فکر میکنم که باهاش درگیرم و نسبتا چقدر ساده‌تر میتونم کنترل و هدایتشون کنم و ریسک کمتری داره برام!

مثلا کانکس سازی برای پروژه‌ها، تهیه قالب و جک بتن و ... برای کارهای خودم و حتی اجاره به همکارام، سرپا کردن کارگاه بلوک سازی، ماسه شویی، خرید بابکت و ...

میدونی ماها سال گذشته به طمع هلدینگ و شروع کارهای دیگه، هم انرژی و هم سرمایه از دست دادیم!! گاهی مم ...

بله کاملا متوجه شدم چی میگید منم فکر میکنم شاید اگه برم سمت کار دیگه ای تازه رفته رفته وقتما از کار خودم کمتر کنم و اسیب ببینم 

بله کاملا متوجه شدم چی میگید منم فکر میکنم شاید اگه برم سمت کار دیگه ای تازه رفته رفته وقتما از کار ...

خانم مهندس کار همیشه هست و کارماها فرسایش بالایی داره، اگه زمان دارید بهتره برای خودتون خوشی کوچولو بسازید!! با دغدغه کمتری به ابعاد دیگه زندگیتون برسید...

این روزا میخوام برم یه تار بخرم، صداش رو خیلی دوست دارم...

به هرحال امیدوارم هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه 🌱