پارسال شوهرم با کارمندش بهم خیانت کرد...
مجبور شدم برگردم
تو این یکسال هررر روز دعوا وسواس شدید داره مدام گیر میده و غر میزنه ...خودمم مقصرم ..تا حرف میزنه میگم عه اون زنیکه خوب بود؟
البته ناخواسته است هاا...مثلا الان ۳ ماهه اتاقامون برق ندارن .اگه لامپ بود خودم عوض میکردم باید سرپیچ عوض بشه،هر چی میگم گوش نمیکنه بعد یاد اون زنه میوفتم ک ی بار تماسشونو شنیدم داشت میرفت پشت بوم ببینه فیش ماهواره وصله یا نه این کلی دعواش کرد ک خودم میام انجام میدم
یا برا عروسی خواهرشوهر رفتم آرایشگاه تا ی هفته منو میزد ک رفتی یک میلیون و نیم دادی واسه چییی.بعد اون احمق زنگ زده بود دارم میرم عروسی ۵ تومن همون لحطه واسش ریخت ...خلاصه هزااار تا مورد دیگه
حالا من موندم و ی حال خراب
جدیدا بهش شک کردم رفتم ماشین و نگا کردم دیدم بعععله ی گوشی دیگه قایم کرده اومدم با اثر انگشتش بازش کردم دیدم با ی زن دیگه ک تازگیا اومده واسش کار میکنه شبا صحبت میکنه
وقتی ب روش آوردم با مشت کوبید تو بینیم فک کنم شکسته یا چی😑
الان ب نظرتون برخوردم چطور باید باشه...من جایی ندارم برم...کار هم ندارم ک از نظر مالی مستقل بشم..از طرفی ۳ تا بچه دارم اونا رو چکار کنم 😓
ب نظرتون اینکه سعی کنم اصلا باهاش همکلام نشم و سعی کنم زندگی خودمو داشته باشم درسته؟با توجه ب اینکه شرایط طلاق ندارم...
یا اینکه دوباره کنکاش کنم و ازش مدرک گیر بیارم ک بتونم طلاق بگیرم ..اصلا مهریه میدن ؟
اوووووف خداااا چکار کنم😭😭😭