2777
2789

خیلی ضعیفه قطع و وصل میشه نمیدونید چیکار میشه کرد ??کار خیلی خیلی واجب دارم😭

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

نه خوبه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتون مودم خونست؟ چون وای فای با مودم خونه دوتا چیز متفاوته، درهرصورت فکر کنم منظورتون اینترنت خونگیه، نوع اینترنتتون چیه؟ خطوط مخابراتی ADSL هست و یا وایمکس؟

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من مخابرات وصلم سرعتش خیلی خوبه

ماهم همینیم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

منظورتون مودم خونست؟ چون وای فای با مودم خونه دوتا چیز متفاوته، درهرصورت فکر کنم منظورتون اینترنت خو ...

مودم بله..

نمیدونم از کجا میشه متوجه شد؟

بالاتر گفتید مخابرات هستید، سرویسی که گرفتید مخابراته؟

بله

بله

اول اینکه مطمئین بشید از نویز گیر یا اسپلیتر استفاده میکنید چون خطوط مخابراتی فوق العاده بد قلق هست، دوم تنها راهش اینه که زنگ بزنید از پشتیبانی پیگیری کنید، مخابرات متاسفانه توی هر شهری و هر منطقه ای فرق میکنه برای یک فردی میتونه خوب باشه برای یکی غیرقابل تحمل در حد اینکه مدام قطع و وصلی و سرعت پایین میده، حتما به پشتیبانی بگید چک بکنن اگه دیدید مشکل حل نشد بهشون  بگید کارشناس بفرستن نویز خونتون و خطوط رو چک بکنن، متاسفانه مخابرات فوق العاده به نویز حساسه برای خیلیا قطع و وصلی دارن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

2790
2778
2791
2779
2792