2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 46 پست

سپرده روز شمار بزار بعد ک زیاد شد ربع بخر من حساب مخفی ندارم ولی چون شوهرم ولخرج ی حساب دم دستی دارم ی حساب پس انداز ک ماهیانه از حقوقش رو می‌ریزه تو حساب پس انداز منم کاری انجام بدم پولشو میزارم تو پس انداز بعد ک پول کارت آقام و خودم تموم شه ازم کارت پس انداز رو بخواد ی مقداری از پس انداز رو میریزم تو اون یکی کارتم بعد کارتو میدم دستش .الان مثلا واسه عید ۲تومن داشتیم ۴۰۰ریختم ب حساب خودم گفتم ۱۶۰۰داریم ولی اگه گیر کنیم اون ۴۰۰رو بهش میدم اونم چیزی نمیگه می‌دونه پس انداز  میکنم...پولا دستشه ولی مدیریت هزینه بامنه اینطوری حس میکنم بهتره چون ولخرجه

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
بگو قرعه کشی نوشتم 😂😂بعد ک پولت جمع شد بگو قرعه کشی در اومد ب اسمم

بهترنیس قرعه کشی ثبت نام کنم بهش نگم چون میخام پول دستم نباشه

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واسه پس انداز تنها راه اینه که یکم دروغ بگی یا بعضی چیزا رو کلا نگی... مثلا من همین پیاز سیب زمینی که میخرم مثلا ۵۵۰۰ میشه میگم ۷تومن شد😁 یا ارایشگاه ابرومو ۱۴ برمیداره میگم۱۸ ، رنگ مو ۸۰ میگم ۱۲۰😁 این پولهارو هم برداشتم ریختم توی یه کارتی گاهی یه چیزی دلمو میگیره واسه خونه یا لباس واسه خودم میدونم شوهرم اگه بگم این لباسو خریدم ۸۰ یکم ناراحت میشه منم واسه همین میگم ۵۰ خریدم اون ۳۰ تومن مابقیشو از اون کارت جبران میکنم.... منظورم اینه پولی رو که قایم میکنم نمیدم مامانم اینا.... خرج همین زندگی خودمون میکنم چون بعضی اقایون یکن رو قیمتا حساسن نه اینکه خسیس باشه خدایی نکرده فقط گاهی میگه ۸۰ واسه این بلوز نمیارزه درصورتی که دل منو گرفته و قیمتام همه بالاس...  این تقریبا اصلی ترین مسطر پس انداز منه که قطره قطره یهو یه دریا گنده میشه باورم نمیشه

بهترنیس قرعه کشی ثبت نام کنم بهش نگم چون میخام پول دستم نباشه

قرعه کشی زیاده قسطای ماهانش ببین اگه تونستی پیداکنی اون قیمتی واقعاااا عالیه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
قرعه کشی زیاده قسطای ماهانش ببین اگه تونستی پیداکنی اون قیمتی واقعاااا عالیه

درحد۱۰۰ هست

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
مثلا وقتی به این فکر میکنه که شما هیچ پس اندازی نداری ، یهو بیست میلیون رو کنی چه برخوردی میشه کرد ؟

نه باباازکجا۲۰ میلیون ولی راس میگی

عزیزم واسه پس انداز تنها راه اینه که یکم دروغ بگی یا بعضی چیزا رو کلا نگی... مثلا من همین پیاز سیب ز ...

چه خوب افرین بعد مبلغ قابل توجهی میشه؟اخه من میگم اینا که پولی نیست ارایشکرم ولی بخاطر پسرم جمع کردم الان عروسی باشه یا همین دم عیدا فامل و دوست همسایه میان پولای اونام قاطب پولای که شوهرم میده خرج میشه

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
چه خوب افرین بعد مبلغ قابل توجهی میشه؟اخه من میگم اینا که پولی نیست ارایشکرم ولی بخاطر پسرم جمع کردم ...

اره اصلا مثل گلوله برفی میشه خیلی سریع رشد میکنه مخصوصا اگه سهم بیشتری از خرید خونه باشما باشه، حتی روی خرید پیاز و سیب زمینیم این کارو بکن مطمین باش خیلی سریع یه پس انداز گنده میشه واسه تولداشون و خرجهایی که یهویی رو دست ادم میوفته خیلی خوبه 

استارتر جان کار درستی میکنی که به فکر پس انداز شخصی افتادی،هر خانمی باید یه پس انداز شخصی و یواشکی واسه خودش داشته باشه. هرچقدر پول میتونی پس انداز کن،پارسیان نخر،پولا را جمع کن بده ربع سکه بخر،پولا را تو حساب یارانه هاتونم نگه ندار،یه دفعه ممکنه شوهرت بگه کارت یارانه را بده،نمیتونی دیگه کاریش کنی.من خودم خورد خورد جمع کردم از تابستون تا حالا شده 4میلیون ولی من جسته و گریخته سرکارم رفتم.

خدایا شکرت   
اره اصلا مثل گلوله برفی میشه خیلی سریع رشد میکنه مخصوصا اگه سهم بیشتری از خرید خونه باشما باشه، حتی ...

چقدر جالب اره خریدا کلا با منه پارسال قلک اشتم مینداختم توش دوتومن هزار تومن بعد یهو بازش کردم هصشتصد شد دادم گوشی جدید خیلی حال داد

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
چقدر جالب اره خریدا کلا با منه پارسال قلک اشتم مینداختم توش دوتومن هزار تومن بعد یهو بازش کردم هصشتص ...

اره عزیزم واقعا به نظر شخصی خودم این دروغ گفتن به شوهر یا کار اشتباهی نیست چون پول قراره تو همون خونه خرج بشه خب گاهی اقایون دوس دارن اگه پولی پس انداز میشه روی پس انداز کلی خانواده واریز بشه اما گاهی بعضی خرید ها هست که از نظر ماخانوما خریدهای مهمیه ولی واسه اقایون مهم نیست و میگن الان نمیشه ۲۰۰ تومن پول فلان چیزو بدیم خب شما اون لحظه میگی ۱۰۰ افف خورده و اقاهه هم راضی میشه چون میدونه الان نذاره با ۱۰۰ تومن بخریش بالاخره باید ۲۰۰ پول بده😁 در صورتی که این پولو میتونی از اون کارت بذاری روش...‌ یاگاهی یه مهمونایی میاد که رودربایسی داری و میخوای مقدار بیشتری هزینه کنی که خیلی به کار میاد.... من مامانم چند وقت پیش بهمون پول قرض داد ولی راضی نمیشه پسش بگیره و گفته کم کم هرماه از پولتون بردار بگو دادم به مامان ولی بریز رو اون کارتت😁 خب اینطوری هم تونستیم پول بیشتری پس انداز کنیم هم توی مشکلات جای فروختن طلاهامون میتونیم با پول نقد به شوهرمون کمک کنیم... یا حتی بگی این یه تومن که میدم پونصدشو مامان داده اینطوری همسرتم خودشو مجبور میکنه اون ۵۰۰ تومنو پس بده و شما بازم واریز میکنی به همون کارت فقط ۵۰۰ ضرر میکنی جای یک تومن😁 اینا از سیاستهای خانوما باید باشه به نظرم