2821
2789

دوسال رو .اونم ۶ درس یازدهم و تمام دوازدهم .

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم

کنکور فقط اختصاصیا 

نهایی کل دوازدهم

و عمومی های یازدهم و زیست و شیمی یازدهم

ناگفته نماند ۰وت نظام قدیم هستی

جای هویت و سلامت زمین امتحان خواهی داد

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
نه فقط دهم و یازدهمبنظرم دوازدهم رو فقط ترمیم کن کنکور هم نده با سوابق تحصیلی رشته های خوبی میتونی ب ...

باید دوازدهمو کلا ترمیم کنه

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

آخه تو نت نوشته بود ۶ تا درس یازدهم و کل دوازدهم برای جدید هاس من نظام قدیمم کلا کتابام فرق داشت

درسته ولی خب قانونه به هر حال کنکور برا همه یکیه 

نگران نباش اراده داشته باشی شدنیه 

من خودم امسال کنکوریم

نه فقط دهم و یازدهمبنظرم دوازدهم رو فقط ترمیم کن کنکور هم نده با سوابق تحصیلی رشته های خوبی میتونی ب ...

یه لیسانس باسوابق گرفتم برای هفت پشتم بسه 

الان پشیمون شدم که چرا خوب درس نخوندم

نه عزیزمکنکور فقط اختصاصیا نهایی کل دوازدهمو عمومی های یازدهم و زیست و شیمی یازدهمناگفته نماند ۰وت ن ...

عه قبلا این کتابا رو نداشتن؟

درسته ولی خب قانونه به هر حال کنکور برا همه یکیه نگران نباش اراده داشته باشی شدنیه من خودم امسال کنک ...

مرسی 

موفق باشی

خوب بخون من خودم بعد یه لیسانس از دانشگاه آزاد گرفتن پشیمون شدم و باید انقدر راهو دوباره برگردم

آخه تو نت نوشته بود ۶ تا درس یازدهم و کل دوازدهم برای جدید هاس من نظام قدیمم کلا کتابام فرق داشت

اینا نهاییه 

باید کتاب های جدید روبگیری کتابها خیلی عوض  شده

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی