2777
2789
عنوان

عکس📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 74 پست
مرسی گلم نظرلطفته۱۸ سالمه والا چن نفر ب من گفتن شبیه هستم گفتم بپرسم وگرنه افغان نیستم

کاملا مشخصه افغان نیستی صورت به این قشنگی اونی هم که گفته شبیه افغانی هستی از حسادتش گفته

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی سعی کردم چیزی ننوسم ولی نتونستم یه سوال دارم شبیه افغان بودن مگه عیبه؟بنظرم قشنگ نیست توهین ...

نه عزیزم هر ملیتی هر نژادی محترمه و ارزشمند 

اینکه ملیت منکه ایرانی هستم رو نادیده بگیرن و ملیت دیگه ای رو بگن توهینه 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
یعنی چی منظورت ایرانه که فروختن؟خب مگه ایران کشور اوناس بخوان بفروشن؟بعد اینکه همه دنیا ادم خوب و بد ...

عزیزم فیلم هاشون لو رفته که رفتن تمام چیزای کشورو گذاشتن کف دست اسرائیل و پهباد درست کردن بی خودی که دولت از کشور بیرونشون نکرد

....

اول عکس اسی اومد شما به بزرگی خودت ببخش

نه خواهش میکنم من میگم در کل بزاریم اول عکس ایشون بیاد بعد مردم راجب عکس ایشون نظر بدن بعد شما بزاری چون خودم خیلی شده عکس گذاشتم صد تا نفر دیگه عکس گذاشتن نظرات قاطی میشه 

من ریپ میزنماره درسته افغان خوشگل زیاده ولی بیشتر ک ما دیدیم شبیه کره ایانمنی ک مشهدم یکیو دیدم چشما ...

نه عشقم منظورم کسایی بود که قصد دعوا دارن راحت باش😂

نه من بحثم خوشکلیشون نبوده همه جا هم خوشکل داره هم زشت بحثم این بود که تاپیک قبلی یسریا به توهین میدونستن قشنگ نیست این نژاد پرستی ها 

hate all people

نه عشقم منظورم کسایی بود که قصد دعوا دارن راحت باش😂نه من بحثم خوشکلیشون نبوده همه جا هم خوشکل داره ...

اره منم موافقم

بد و خوب همجا هست

و خوشگل و زیباهم🤍

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
نه خواهش میکنم من میگم در کل بزاریم اول عکس ایشون بیاد بعد مردم راجب عکس ایشون نظر بدن بعد شما بزاری ...

درسته فدات .خیلی آخه رو مخمه که میگن صورتت افتاده پیر شدی .گفتم اینجا بپرسم

نیوفتاده ۲۵کیلو‌کم کردم حس میکنم افتاده

نه اصلا

ماشالله به اراده تون

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نه عزیزم هر ملیتی هر نژادی محترمه و ارزشمند اینکه ملیت منکه ایرانی هستم رو نادیده بگیرن و ملیت دیگه ...

اون که بله شما خیلیم زیبایین 

ولی شاید کسی صرفا نظرشو گفته ولی اگه مانور بده بله حرکت زشتی حساب میشه

hate all people

ن عالیه چقدر پوستت خبه رازش چیه🥹

نظر لطفته عزیزم

والا کاری نمیکنم فک کنم چون پوست خشکی دارم جوش نمیزنم

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم