مگه سر و ته مریوان چقدره و چند تا خانم داره و چند تاشون اینجا هستن ؟
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
خیلیا هستن درضمن طرف مریوانیم نباشه کورد باشه میتونه راهنمایی کنه حالت هرچی ک باشه ادرس زبان یا هرچی
قربونت برم من بعید میدونم یک نفر از مریوان اینجا باشه و حرف حالا که زدی خب عنوان تاپیک مینوشتی تا بدونن مشکلت چیه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
باورم نمیشه از اون محیط کوچیک یکی اینجا باشه قربونت برم