2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مگه سر و ته مریوان چقدره و چند تا خانم داره و چند تاشون اینجا هستن ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مگه سر و ته مریوان چقدره و چند تا خانم داره و چند تاشون اینجا هستن ؟

خیلیا هستن درضمن طرف مریوانیم نباشه کورد باشه میتونه راهنمایی کنه حالت هرچی ک باشه ادرس زبان یا هرچی

خوشگلترین دختر بور☀️

خیلیا هستن درضمن طرف مریوانیم نباشه کورد باشه میتونه راهنمایی کنه حالت هرچی ک باشه ادرس زبان یا هرچی

قربونت برم من بعید میدونم یک نفر از مریوان اینجا باشه و حرف حالا که زدی خب عنوان تاپیک مینوشتی تا بدونن مشکلت چیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من که اسی نیستممن مریوانیم

باورم نمیشه از اون محیط کوچیک یکی اینجا باشه قربونت برم

2791
2779
2792