2777
2789
عنوان

میوه یخ زده😊

184 بازدید | 14 پست

من خودم میوه یخ زده خیلی دوست دارم 

چندوقت پیش تو یوتوب دیدم انگور و با لیمو و ترش و شکر قاطی کرد گذاشت فیریز کسی امتحانش کرده 

خیلی از طعمش تعریف میکردن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی بعدش حال اون بد نشده😐وسوسه شدم برم درست کنم سیسیا بگین بدنزه نیست تا برم درست کنم عکس بزاااا ...

عکس گذاشتی ازش منم لایک کن 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

باشچجوری درس میکنن دقیقا؟

نمیدونم امتحان نکردم اینو باید از اسی بپرسی

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

@di_entehaاستارتر تایپیک طرز تهیه دقیقشو بگو درست کنممم

انگور رو دونه دونه کرد 

از این لیمو ترش ها یه دونه کوچیک ابشو رویخت روش 

با یکم نمک بزنین روش 

در ظرفو ببندین تکون بدید بزارید فیریز چندساعت بمونه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧

انگور رو دونه دونه کرد از این لیمو ترش ها یه دونه کوچیک ابشو رویخت روش با یکم نمک بزنین روش در ظرفو ...

ممنونم💖💖

بچه ها من درس کردم عکسسسس میدممممم

یا تو این تایپیک یا تو یکی از تایپیک های خودم

با اجازه استارتر

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست