بچه ها من دو سه سال قبل داداشم ب مشکل برخورده بود و طلا دادم بهش که بعد که بهم برگردوند برم بینی عمل کنم. ۱۸ گرم بودن. وقتی واسم گرفت اصن هنوز استفاده نکرده بودم و تو کمدم بود🥲 باز به مشکل برخورد و مامانم بدون اجازه من و وقتی خونه نبودم بهش داد و اون و زنش هم بدون اینکه چیزی بهم بگن سریع رفتن فروختن و الان هم میگه منتظرم مذاکرات و اینا تموم شه و میدونم ک ندار هم نیستند و میخوان ماشین بگیرن. من قرار بود این تابستون برم عمل کنم قبل عروسی ولی برنامه هام بهم ریخته.گاهی به مامانم میگه تقصیر تواه ک همیشه بدون اجازه من یکاری میکنی و فکر میکنی من بچم. گاهی اونقدر از دستشون اعصابم بهم میریزه که نمیدونم باید چ کنم💔چجوری باز بهش بگم که مودبانه بنظر برسه.
نظری ندارم الان دلم میخواد همه خواهر برادرها رو جر بدم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
طلا که از وقتی ج شد تو رنج هفت و دویست سیصد مونده پایین هم میاد نهایت شیش و نهصد میشه فرقی نمیکنه که مذاکره تموم بشه یا نه بره بخره دیگه. یا پولشو به نرخ روز حساب کنه بهت بده خودت بخر یا بده برای عمل.
اره میخاسم بش بگم چ مذاکرات اوکی شه چ نشه باز طلا همیشه قیمتش بالا هست و هیچوقت نبوده ک طلا ارزون با ...
اره بابا. بعدشم بگو جهنم و ضرر همون ۱۸ گرم طلا رو با نرخ روز طلا حساب کن بده بهم بعلاوه درصد سود. اینطوری اجرت و مالیات هم نمیخواد بدی. پول نقد رو بگیر ازش برو نوبت دکتر بگیر.