2821
2789
عنوان

شک و تردید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هروقت مادرشوهر منم بیاد خونه مون محاله دعوای وحشتناک نکنیم من شوهرم سالی یکی دوبار میاد ولی محاله بع ...

قشنگ درکت میکنم خدا هر کسی بد زندگی کسی رو میخواد حتی خوبی و شر میخوان هزار برابرش بخودشون برگرده

قشنگ درکت میکنم خدا هر کسی بد زندگی کسی رو میخواد حتی خوبی و شر میخوان هزار برابرش بخودشون برگرده

عید اومد خونه مون بعدش شدید دعوامون شد 

بزن بزن 

ظرف خوشگلم که عیدها بر پذیرایی استفاده میکردم پارسال عید گفت چه خوشگل همون جا پایه هاش شکست 

درستش کردم یه کم

امسال عید هم اومد دید بعد  تو دعوا عصبانی  شدم کوبیدم زمین شکست 

نگو دستم بریده نفهمیدم لامب ها خاموش بودکلا خون دستم چکه کرده بود رو وسیله ها و فرش ها و غیره 

دوباره فرش ها رو تو تعطیلات عید دادیم قالی شویی و هزارتا دردسر دیگه

این به نمونه ش بود

ممکنه چشمش شور باشه بعضی از ادما بصورت ناخودآگاه چشمشون شوره مثلا بابای من یا عمم از یچیزی تعریف که کنن درجا اون چیز خراب میشه

ولی دستمال مرطوب که میگی ممکنه طلسم باشه تو خونتون

عید اومد خونه مون بعدش شدید دعوامون شد بزن بزن ظرف خوشگلم که عیدها بر پذیرایی استفاده میکردم پارسال ...

میدونم چی میگی میگم باور کن کل وسایل برقی بسوزه یعنی اوج چی بگم یه بار رفتم فشیال زد دستگاه اون سوخت 

یجور شدیم از چشم همه افتادیم باور میکنی به شوهرم میگم بریم یه پارکی جای انگار چی میگم دعوا خدایا فقط به خودت پناه میبرم

البته این سوختن هایی ما ادامه داشت آخریش دست و پای شوهرم بود

ممکنه چشمش شور باشه بعضی از ادما بصورت ناخودآگاه چشمشون شوره مثلا بابای من یا عمم از یچیزی تعریف که ...

همون دستمال مرطوب فکر منو مشغول کرده چرا باید اونجا باشه 

منظورم تنها من نیستم که همه پشت اوناستبخدا راضی نیستم حتی همون سالی یه بار هم بیان

خداازش نگذره

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز