2777
2789
عنوان

پشیمونم راه دور ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 108 پست

بچه  ها من اصلاااااا تفاوت کرد و لر نمیدونم،و نمی‌دونم کدوم شهرا لر هستند کدوم کرد،اصلا تفاوتشان نمی‌دونم ،اخلاق و رفتارشون نمیدونم،فرهنگشون نمیدونم،یه نفر توضیح بده بهم لطفا

کاربری سال ۹۶ هستم.
همون دانشگاه سراسری تبریز توی فلکه دانشگاه استاداش ترکی تدریس میکنن اکثرا 🤣 حتما اونجا هم ده کوره ه ...

عزیزمزبان ترک بسیار دوست داشتنی هستش من خودم بختیاریم ولی تا پای جان روی زبان فارسی کشورم متعصبم لطفا با همدیگه درست صحبت کنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمزبان ترک بسیار دوست داشتنی هستش من خودم بختیاریم ولی تا پای جان روی زبان فارسی کشورم متعصبم لطف ...

من هیچ تعصبی رو هیچ زبانی ندارم حتی ترکی ! زبان فقط یه وسیله برای ارتباط هست ولی محض اطلاعات زبان فارسی فقط زبان رسمی و نامه نگاری هست نه زبان تمام مردم ایران ، دلیل انتخابش هم اینه که همه ی اقشار فارسی رو بلد هستن وگرنه ترک ها پرجمعیت ترین قوم ایران هستن و وقتی احترامی به زبان مادری من نشه منم هیچ احترامی برای شخص مقابل و زبانش قائل نیستم. ما ترکیم نه فارس