2777
2789
عنوان

پشیمونم راه دور ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 108 پست
معلم و استاد ها تو کلاس کاملا ترکی تدریس میکنن کتاب هرچی میخاد بنویسه بنویسه ریاضی رو ترکی میگن شیمی ...

توببین چه مدرسه های سطحی رفتی که معلماش این بوده ما تا درس میخوندیم و یه جایی هم هست تو فک‌نکنم بشناسی اسمش دانشگاه و دانشگاه رفتیم فارسی تدریس شده تواز ده کوره های تبریزی اونجا اره چون کسی فارسی بلد نیس از تدریس ترکی شروع میش حالا ناراحت نباش چیز مهمی نیس که یاد میگیرید شماهم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
توببین چه مدرسه های سطحی رفتی که معلماش این بوده ما تا درس میخوندیم و یه جایی هم هست تو فک‌نکنم بشنا ...

همون دانشگاه سراسری تبریز توی فلکه دانشگاه استاداش ترکی تدریس میکنن اکثرا 🤣 حتما اونجا هم ده کوره هست نه عزیزم تو یه تازه به دوران رسیده ای که با بچش هم تو خونه فارسی حرف میزنه فکر میکنه کلاس داره ما به این آدم ها میگیم چیی ( نپخته ) و زهله سیز 🤣🤣🤣 چون پنج روز نیس امدن شهر فکر میکنن فارسی حرف زدن باکلاسیه درحالیکه تو پنج کشور دنیا زبان رسمی ترکی هست و بیشتر کشورهای دنیا هم ترکی رو میفهمن ولی فارسی رو تو خارج فقط افغانستان میفهمن 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی بد زده زیردلت،بهانه ای بهتر نبود ؟

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

دوستان و همراهان همیشگی نی نی سایتی پاشین بریم اسی گل کشیده داره از نعشگی اینارو میگع😑

خواهرم بچه مردم داره میگه میام شهر شما زندگی کنم انتظار داری واست اپولو هوا کنه تا دلم یکم قرار بگیره؟

متاااااااسیفمممممممم😑😂

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

منم همین حس ها رو داشتم تاپیک های قبلیشم خوندم حس کردم کلا دوست داره سرکار بزاره ایشون اصلا اطلاعاتش ...

نکنه مرده😔😭

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

من از همشهریام خوشم نمیاد ارزومه با مردی از استان دیگه ازدواج کنم بنظرم دیدن فرهنگ های دیگه زندگی تو ...

منم میگفتم به هیچ عنوان با همشهری ازدواج نمیکنم بدم میاد الان پشیمونم غربت و تفاوت فرهنگی و رسم و رسوم خیلی اذیت کنندس کاش میشد برگشت عقب

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من از همشهریام خوشم نمیاد ارزومه با مردی از استان دیگه ازدواج کنم بنظرم دیدن فرهنگ های دیگه زندگی تو ...

دیدن قشنگه 

اما زندگی کردنش ن 

چون یک سری چیزا اصلا برات قابل هضم نخواهد بود 

و یا سری چیزا رو مگه چند سال ی بار تو شهر خودت تجربه کنی که میشه حسرت

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دوستان و همراهان همیشگی نی نی سایتی پاشین بریم اسی گل کشیده داره از نعشگی اینارو میگع😑خواهرم بچه مر ...

فقط اونایی ک باهاش همدردی میکنن😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

دوستان و همراهان همیشگی نی نی سایتی پاشین بریم اسی گل کشیده داره از نعشگی اینارو میگع😑خواهرم بچه مر ...

شععععت💔😐😱😂

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

فقط اونایی ک باهاش همدردی میکنن😂

🤣🤣🤣🤣

شععععت💔😐😱😂

جون تو🤣🤣🤣💔

حالا من اصفهانیم همسرم یاسوجی....با یه خانواده ی همسری که خیلی اذیتم کردن تو این شهر غریب....خیلی پش ...

به نظرم هر قومیتی با خودشون بهتر کنار میان. حتما همسرتون لر هستن.