2777
2789
حالم هیچوقت خوب نمیشه تا کی منتظر مرگ بمونم

خدا خلقت کرده تازندگیتوبسازی ادم ضعیف اینکارو میکنه لطفا سعی کن قوی باشی فکرکردی بمیری اونجا خوبه؟ نخیر جانم بسیاربدترازتو بودنو ساختن زندگیشونو

پس فکرکن بعد مرگ جای خوبی میبرندت

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا خلقت کرده تازندگیتوبسازی ادم ضعیف اینکارو میکنه لطفا سعی کن قوی باشی فکرکردی بمیری اونجا خوبه؟ ن ...

خیلی خستم روحم خستس از خدا گله دارم هر چی سنم بیشتر میشه تحمل این زندگی برام سختترع

(:

اون ولم کرده رفته معلومه که راضیه

گلم این چه حرفی میزنی 

من ببین از شوهر کتک می‌خورم فوش می‌شنوم بیرون هم من میندازه 

اونوقت تو با اینکه خیلی وضعیت از من بهتر میخوای خودت بکشی فقط چون یک نر تو زندگیت نیست 

پس چیکار کنم که زودتر بمیرم؟

خدا روز مرگ همه مارو تعیین کرده یکی زود یکی دیر 

زندگی کن مگه همه گل وبلبلن سختی برای همه هست یا شکلی داره با مریضی یکی با بچه اش یکی بی پولی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی خستم روحم خستس از خدا گله دارم هر چی سنم بیشتر میشه تحمل این زندگی برام سختترع

این خستگیه براهمه هست ولی اگر اگاهی پیدا کنی هدف دار بشی این نیست حالت

ببین عزیزم بایدواسه بهترشدن زندگی اول اگاهی کسب کنی

اصلا میخای تلاش کنی برا زندگی 

یامیخای فقط یه گوشه بیفتی بگی خستم افسردم داغونم بمیرم برم ؟

اگر قصد داری مثل انسانهای خوب زندگیتو بسازی تامدیون خودت و خدا نباشی بمن پیام بده تاراهنماییت کنم 

گلم این چه حرفی میزنی من ببین از شوهر کتک می‌خورم فوش می‌شنوم بیرون هم من میندازه اونوقت تو با اینکه ...

چون خدا منو بیمار آفرید 

که در ظاهر خوبما خاستگار دارم اما چون بیماریم ژنتیکیه باردار شم وحشتناک میشم نمیتونم هیچوقت ازدواج کنم باید تا ابد تنها بمونم 

(:

چون خدا منو بیمار آفرید که در ظاهر خوبما خاستگار دارم اما چون بیماریم ژنتیکیه باردار شم وحشتناک میشم ...

این مشکل تو درسته که وجود داره دلی هروقت دیدی خدا مشکل بزرگی بهت داده دلیلش اینه ازت میخواد بیشتر اگاهی پیدا کنی تااز مشکلت بزرگتر بشی وقتی اونقدر رشد کنی بزرگتر بشی ازش حلش میکنی چطوریشو نمیدونم ولی میدونم خداحتما کمک میکنه و راه برات پیدا میشه . 

این خستگیه براهمه هست ولی اگر اگاهی پیدا کنی هدف دار بشی این نیست حالتببین عزیزم بایدواسه بهترشدن زن ...

بخدا کنار اومدن با بیماری من کار هیشکی نیس هیشکی نمیتونه کنار بیاد

(:

منم این مریضی از پا درم آورد هر کی می‌فهمه چه مریضی دارم ولم میکنع

دکتر رفتی هیچ دارویی نداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چون خدا منو بیمار آفرید که در ظاهر خوبما خاستگار دارم اما چون بیماریم ژنتیکیه باردار شم وحشتناک میشم ...

منم علاوه بر اون همه مشکلی که بهت گفتم پیپیسی هم دارم که روانم داغون کرده و واقعا داره از هر طرف بهم فشار میاد 

ولی چکار میشه کرد 

فقط خدا خودش می‌تونه کمکمون کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز