2777
2789
عنوان

فازتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 110 پست
دوستان دقت کنید تو نی نی سایت حتی عقد هم رسمی نیسپس اینایی که میبینم هرروز شمال و برنامه و ویلا و ژی ...

من منظورم این بود که تو دوران عقد طرف اخلاق واقعیشو نشون میده منظورمو بد رسوندم

💗😁😁😁

اِه مموتی! تو اینجا چیکار میکنی؟ 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم خدا زده خب فرهنگا متفاوته درکش اینقدر برات سخته؟؟😂😂😂😂😂😂

من کاری به فرهنگ ندارم

اوکی اگر دوران عقد واسه شناخته و نامزد (نه زن شوهر) میدونین اوکی 

ولی دیگه پول تو جیبی وایه چی از دوستی میخواین؟ :/ مگر نمیگید زن و شوهر نیستن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من باهاش تو دوران عقد زندگی کردم چیشد عروسی هم گرف ولم کرد؟

من فاز اونایی که فاصله ی خواستگاری تا عقدشون یک هفته هست و وقتی عقد کردن فوری رابطه دارن رو نمیفهمم ! چطور میتونن ؟ مگه نباید حس شکل بگیره و اعتماد به وجود بیاد؟ شهرهای مذهبی و بزرگم هستن عجیبن برام

از تایپکای خانومای سایت فیض میبرم 😁😂

اخرشم نگفتی که نگفتی یادت باشه 

فقط هی بگم بگم کردی

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

من کاری به فرهنگ ندارماوکی اگر دوران عقد واسه شناخته و نامزد (نه زن شوهر) میدونین اوکی ولی دیگه پول ...

میگم فرهنگا متفاوته 

چرا درک نمیکنی؟؟؟

یکی تو فرهنگشون مشکلی نداره با دوست پسرش شب و روز میگرده و واسه هم خرج میکنن یکی دیگه فرهنگ و عرفشون طوریه تا شب عروسی اجازه نداره کنار شوهرش باشه 

من کاری به فرهنگ ندارماوکی اگر دوران عقد واسه شناخته و نامزد (نه زن شوهر) میدونین اوکی ولی دیگه پول ...

خوب این دوتا حرف رو دوتا دسته متفاوت میزنن یه ادم که هردومدل رو نمیگن 

مثلا خانواده و فامیل من اصلا مذهبی نیستن هرکی رفت یه گوشه یه درسی خوند یه کاری  شغلی چیزی پیدا کرد بعدم دوست پسر یا دوست دخترشو معرفی کرد به خانواده چندماه بعدم ازدواج کرد خداشاهده بدون استثنا دون به دون همینکارو کردن غیراون چندتا سنتی  اما اینجا میبینم ده سال و پنج سال و شش سال با یه پسر بودن اخرم پسره  ولشون کرده!!!!!

کلا فرهنگ های پیچیده ای وجود داره خیلی پیچیده 

یه طیف گسترده از ادمایی که یه سریشون روسری میپوشن جلوی داداش و باباشون و اون طرف درمقابلشون یه سری که معتقدن اندام تناسلی هم لازم نیست پوشیده بشه !!!!!

تنوع صد از صد 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

میگم فرهنگا متفاوته چرا درک نمیکنی؟؟؟یکی تو فرهنگشون مشکلی نداره با دوست پسرش شب و روز میگرده و واسه ...

منم که گفتم اشکالی نداره

اینکه وقتی بحث پول میشه موضع عوض میکنن اشکال داره

وقتی بحث رابطه ست میگن نه زن و شوهر نیستن دوران شناخته

وقتی بحث مالی میشه یهو زن و شوهر میشن وظیفه شوهره و فلان …

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

چیوو نگفتممم🙁🙁😂

چمیدونم اخه 😅😅😅

منم که گفتم اشکالی ندارهاینکه وقتی بحث پول میشه موضع عوض میکنن اشکال دارهوقتی بحث رابطه ست میگن نه ز ...

همه که اینجوری نیستن هرکس مطابق عرف و فرهنگ خودشون نظر میده که

اینا بخاطر این میگن ممکنه بعداً به تفاهم نرسید یکی اینجا تاپیک زده بود دوره نامزدی رابطه داشت حامله شده الان می‌خوان جدا شن 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند