2777
2789
عنوان

بی چشم و رو اعصابمو‌ بهم ریخت

86 بازدید | 10 پست

ی پسری بود منه احمق دیونش بودم ولی منو‌نگرفت رفت یکی دیگر و گرفت قلب منو شکست الان بهم زنگ زده با زنش دعواش شده میگه دوماهه عقد کردم تو این دو ماه صدبار باهم دعوامون شده میگه منو حلالم کن میگه نفرینات منو گرفت هی گفت منو ببخش منم گوشی رو قطع کردم 

اصلا جواب نده یکمم خواسته باهات هم کلام بشه بلاک کن وگرنه آسیب بیشتری میبینی

آخه بر چی بمن پیام داد ؟ بیشعور میگه بیا بیرون همو ببینیم این زنش اذیتش می‌کنه میخواد با خیانت خودشو آروم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه بر چی بمن پیام داد ؟ بیشعور میگه بیا بیرون همو ببینیم این زنش اذیتش می‌کنه میخواد با خیانت خودشو ...

نرو به نظرم

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

آخه بر چی بمن پیام داد ؟ بیشعور میگه بیا بیرون همو ببینیم این زنش اذیتش می‌کنه میخواد با خیانت خودشو ...

اذیت کردن زن بهانه ست میخواد هم دوست دختر داشته باشه هم زن مگه راست نمیگه زنش اذیت می‌کنه خب تا کلی خرج نریخته پای زن طلاقش بده به خدا دروغ میگه میخواد الکی دلت براش بسوزه بشینی پای درد و دلش بعد هم ارتباط بیشتر

اذیت کردن زن بهانه ست میخواد هم دوست دختر داشته باشه هم زن مگه راست نمیگه زنش اذیت می‌کنه خب تا کلی ...

اهوم نظرم منم همینه 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

اذیت کردن زن بهانه ست میخواد هم دوست دختر داشته باشه هم زن مگه راست نمیگه زنش اذیت می‌کنه خب تا کلی ...

نه من قشنگ می‌شناسمش این آدمیه که دوست داره تو زندگی حرف حرف خودش باشه بعد زنش بهش زور میگه الآنم زورش میاد طلاق بده انگاری میخواد خیانت کنه بهش تا آروم بگیره