همدانشهرهمن مدیر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 عنوان بچه ها به نطرتون قبول کنم | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست بابام میخواد خونه رو بزنه به نام من ،خونه ارزشش زیادهمیترسم یه روزی ازدواج کنم ، پسره خواست ملکی از سرکارش بگیره ، بگن سند قبلا به نام خانومت خوردهاینا جرا فکر میکنن من نمیتونم ازدواج کنم و تا آخر مجردم 1404/05/11 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shkofeh عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 3140 ۱۴۷ چرا عزیزم مهمه ، یه پسره ۱۶۸ هم با وجود قیافه خوشگلم قبول نمیکنه خوشگل باشی مهم نیست بخدا دیدم که میگم چند سالته شما
home_mamany عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2692 گفتم تو پست پایین تر عزیزمن قانون کشوره زن هرچی داره مال خودشه ربطی به شوهر آینده نداره بعد ازدواج هم اموال مرد رو برسی می کنند نه اموال زن رو
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 693 خوب چرا به اسم مادرت نمیکنه؟ما هر چیزی جدید پدرم میگیره از خونه تا ماشینمیخواد به اسم ما کنهقبول نمیکنیممیگیم تا مادر هست چرا مانه من نه برادرم قبول نمیکنیم چیزی به اسممون باشهبا اینکه رابطه خیلی خوبی بین من برادرام هست نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم میزنم.»
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 خوشگل باشی مهم نیست بخدا دیدم که میگم چند سالته شما به خدا مهم ۲۳
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 عزیزمن قانون کشوره زن هرچی داره مال خودشه ربطی به شوهر آینده نداره بعد ازدواج هم اموال مرد رو برسی م ... نه نباید دو تا زوج داشته باشن ، هر دو مهمه
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 خوب چرا به اسم مادرت نمیکنه؟ما هر چیزی جدید پدرم میگیره از خونه تا ماشینمیخواد به اسم ما کنهقبول نمی ... اخه نازی از زنداداشم میترسیم ، اینطور آدمی هستخدایی نکرده زبونم لال فردا بعد از پدر و مادرم ، میتونه مهریه بزاره اجرا ، از ارثیه برداره ، چون دیدیم عقیده هاشون رو
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 693 اخه نازی از زنداداشم میترسیم ، اینطور آدمی هستخدایی نکرده زبونم لال فردا بعد از پدر و مادرم ، میتونه ... خوب بابات چرا الان که در قید حیاته سهم هر کی نده؟ نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم میزنم.»
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 693 اخه نازی از زنداداشم میترسیم ، اینطور آدمی هستخدایی نکرده زبونم لال فردا بعد از پدر و مادرم ، میتونه ... الان به اسم تو کنه بین خواهر برادرت اختلاف ابجاد نمیشه شرایط چه جوریهو اینکه فردا روزی اگه همسر تو خدای نکرده ادم ناجوری از اب درامدسراین اموالی به اسمت اذیت کنه چی؟ نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم میزنم.»
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 خوب بابات چرا الان که در قید حیاته سهم هر کی نده؟ خواهرام میگن نه از طرفی سهم داداشم رو بده ، زنداداشم مهریه میزاره اجرا مهریشم میگیرع بازم با داداشم زندگی میکنه ،نمیره که راحت شیمهیچی به نام داداشم نیس ، از زنش میترسه ،زنش میگه مهریه حق زنه
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 الان به اسم تو کنه بین خواهر برادرت اختلاف ابجاد نمیشه شرایط چه جوریهو اینکه فردا روزی اگه همسر تو خ ... خواهرا و برادرم اصلا مشکلی ندارن ، خودشون پیشنهاد دادن ولی منم دقیقا از همین میترسم اصلا نگرانم یه طوریمهمشون میگن باید قبول کنی
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 693 خواهرا و برادرم اصلا مشکلی ندارن ، خودشون پیشنهاد دادن ولی منم دقیقا از همین میترسم اصلا نگرانم یه ط ... کلن بابات باید یه فکر دیگه کنهادم اصلن نمیتونه اطمینان صددرصدی به همسرش داشته باشهاین جریان برای خالم پیش امد یه سری اموال به اسمش بودهمسرش کتکش میزد اذیتش میکرد میگفت باید به اسم من کنیاخرشم خالم با یه بچه طلاق گرفت نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم میزنم.»
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 693 خواهرا و برادرم اصلا مشکلی ندارن ، خودشون پیشنهاد دادن ولی منم دقیقا از همین میترسم اصلا نگرانم یه ط ... من الان همسرم خیلی خوش اخلاق اما باز بهت اعتماد کامل ندارمچون میدونم ادم میتونن چنان تغییر کنند که تو بهت بمونییه زن باید با سیاست باشه نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم میزنم.»
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 کلن بابات باید یه فکر دیگه کنهادم اصلن نمیتونه اطمینان صددرصدی به همسرش داشته باشهاین جریان برای خال ... چه فکری اخه نازی دقیقا منم میترسم ،اینا به خدا فکر میکنن من نمیتونم ازدواج کنم تا اخر عمرولی دروع چرا من دیکه میخوام ازدواج کنم ، دیگه قدمم مهم نیس ، همینی که هست
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 7875 من الان همسرم خیلی خوش اخلاق اما باز بهت اعتماد کامل ندارمچون میدونم ادم میتونن چنان تغییر کنند که ت ... دقیقاتقصیر این داداشمه ، صد دفعه گفتیم از این خانواده دختر نگیر نگیر نگیرخانواده خوبی نیستن ،معدرت میخوام تیع زن هستن الان خودش میگه چیزی به نام خودم نمیخوام ، من خیلی خرجش کردم ، نمیخوام دیگه چیزی ببرهاونم اینقدر زرنگخ ،برگشته میگخ من تا اخر عمر باهاتون هستم ، مگه مرص دارم برم
nazgli78 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 693 چه فکری اخه نازی دقیقا منم میترسم ،اینا به خدا فکر میکنن من نمیتونم ازدواج کنم تا اخر عمرولی دروع چر ... معلومه که باید ازدواج کنیتو حتی اگه ازدواجم نکنی این مال ملال به اسمت باشهفردا روزی فوت کنی این مال اموال میرسه به برادر خواهراتپس بفکر خودت باش نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم میزنم.»