2821
2789
عنوان

شما چطور

80 بازدید | 13 پست

شما چقدر با فامیلاتون رفت و امد دارین؟

مثلا چندبار در هفته یا ماه یا سال همدیگرو میبینید؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

بنام خدا کاتم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فامیلای خودم ک همون سالی ی بار هم نمیخوام ببینم

فامیلای شوهر چون زیادی رفت و امد دارن خونه مادر همسرم میبینمشون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بهترین کار😂🤦🏻‍♀️

دور باش عزیز باش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فامیلای خودم ک همون سالی ی بار هم نمیخوام ببینمفامیلای شوهر چون زیادی رفت و امد دارن خونه مادر همسرم ...

با پدر و مادر یا خواهر برادرای خودت چی

خیلی زیاد😅

حدودا هر دو هفته مهمونی خونوادگی داریم اونم با جمعیت زیاد😅

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

با پدر و مادر یا خواهر برادرای خودت چی

خیلی کم

مادرم هر روز صحبت میکنیم

ولی بقیه ماهی یکبار

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیلی زیاد😅حدودا هر دو هفته مهمونی خونوادگی داریم اونم با جمعیت زیاد😅

اینم خیلی حال میده اگه حرف و حدیثی پیش نیاد

اینم خیلی حال میده اگه حرف و حدیثی پیش نیاد

نه اتفاقا... رابطمون باهم خوبه

تو اکثر مهمونیا خونواده سمت مادریم، زنعموم اینا و خونواده زنعموم هستن

با بقیه خونواده پدریم قطع ارتباطیم😅

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

2790
2823
2791
2779
2792