2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم😭

2729 بازدید | 170 پست

امروز رفتم رو ترازو ۱۰۰ کیلو شدم   همه مسخرم میکنن میگن خیلی  بد شدی از  ریخت و قیافه افتادی   از امروز شروع کردم  میخوام تو خونه ورزش کنم  ماه بعد  همین روز میام اینجا اعلام میکنم چقد کم کردم

موفق باشی گلم فقط بدون یه ماهه باربی نمیشی و ناامید نشی فقط ادامه بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ورزش بدون مربی بدتر به خودت آسیب میزنی خصوصا اضافه وزن بالا آسیب زانو و ستون فقرات میاره بیشتر از پیاده روی ورزشی نکن بدون مربی و حتما متخصص تغذیه هم برو یا اپ نصب کن تغذیه از ورزش هم مهمتره

به خودت فرصت بده ، نخواه که سریع به وزن هدفت برسی

با خودت منطقی کنار بیا

به خودت بگو که چه مدت طول کشید به این وزن برسم؟ پس همونقدر حتی بیشتر زمان به خودت بده که به وزن هدفت برسی

آهسته و پیوسته پیش برو

بدون عجله و استرس

قدم قدم

موفق باشی دوست عزیز

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

من امروز وزن کردم ۹۰ بودم

قبلا ۹۸ بودم 

البته رژیم هم نگرفتم

اعصاب رژیم ندارم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳