2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاهش مصرف آب و لاغیر

باید برگرده به چرخه طبیعیش و منابع آب زیرزمینی دوباره احیا بشن. و البته کم کردن منابع الودگی هوا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
هیچی آب و هوا دست ما نیست که

چرا کاملا دست ما بوده آلودگی هوا سبب گرم شدن زمین شد و مصرف بی رویه آب باعث بهم خوردن تعادل و توازن چرخه آب

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

هرکس برگرده همونجا که متولد شده بزرگ شده همونجا آباد کنه زندگی کنه  ..همه ریختن تو شهر های بزرگ 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اگه اینطوریه همه جهان باید دچارش شده باشند. ولی مثل اینکه خودمون بیشتر دچارش شدیم

همه جای دنیا دچارش هستند کمربند استوا بیشتر

تقریبا تمام کارهای برعکس مسئولین ما

مثلا سد زدن های بدون کارشناسی 

ایجاد صنایع سنگین تو کویر 

کشاورزی سنتی 

خودکفایی تو تولیدات محصولات کشاورزی 

اینا تو زمینه آب تو زمینه هوا 

خودروهای با استاندارد پایین

صنایع آلاینده 

سوخت بی کیفیت 

تو زمینه خاک

صادرات خاک به کشورهای دیگه 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

چرا کاملا دست ما بوده آلودگی هوا سبب گرم شدن زمین شد و مصرف بی رویه آب باعث بهم خوردن تعادل و توازن ...

اینا واسه کتاب علومه و سهم بشر رو بیان می کنه سهم جوامع با سیاستهای غلط

اما الان دست من یا شما نیست که بارون بیاد 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

میدونین مثلا برا شلوار جین تیشرت و لپ تاپ و ... کلی آب مصرف میشه. اینا هم به وفور همه جا هست. هر کسی می دونی کلی تیشرت داره یا لباس نو میندازن بیرون. نمی دونم نظرم درسته یا نه ولی نظرم اینه که مصرف روزمره هم خیلی داریم. نباید اینقدر در پوشیدن اسراف کنیم وقتی یه لباس اینقدر آب می‌بره.یا یه کاغذ آچار هزار لیتر آب می‌بره.

اینا واسه کتاب علومه و سهم بشر رو بیان می کنه سهم جوامع با سیاستهای غلطاما الان دست من یا شما نیست ک ...

سهم من و شما و تمام اون موارد بوده که بارون نمیاد... بارون چرا نمیاد چون چرخه تبخیر و نیعان آب بهم خورده