2789
عنوان

ترمیم دندون

53 بازدید | 5 پست

سلام وقت بخیر

من دندون شش پایینم رو سه شنبه در کردم

نمی دونم چرا تا الان دو بار دندون پر کردم، اما دندونم بعد از پر کردن هم به حوریه

حالا دندون قبلی که در کردن، نزدیک به عصب بود، برای همین دکترم گفت طبیعیه

اما این یکی چرا اینطوریه؟؟

نمیگم درد میکنه، اما زبون میزنم کاملاً اون حس که خالی شده و کار روش اجرا شده رو دارم

کل زبون میزنم به دندونم تحریک میشه و اذیتیش هم میمونه

بگو روکش بزنه واست وگرنه دوباره باید پر کنی اگه خوش شانس باشی تازه وگرنه خراب میشه،اینم که یه جوریه احتمالا هنوز دهنت عادت نکرده به شکلش یا کلا بد پر کرده!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب این دندونم عصب کشی که نیست

ترمیمش هم فقط دو تا سوراخ کوچولو بود

دکتر خیلی معروف و خوبی هم بود

تا به حال دندونم رو پیش دکترای مختلف پر کردم گفتم شاید مشکل از دکتره

اما قبلی رو هم که در کرد همینطوره

بگو روکش بزنه واست وگرنه دوباره باید پر کنی اگه خوش شانس باشی تازه وگرنه خراب میشه،اینم که یه جوریه ...

خب عصب کشی نیست که بخواد روکش کنه

بعد هم دو تا سوراخ روی دندونم بود

که حتی قبل از اینکه در کنه به خودم هم با آینه نشون داد

با کامپوزیت هم برام در کرد

خب عصب کشی نیست که بخواد روکش کنهبعد هم دو تا سوراخ روی دندونم بودکه حتی قبل از اینکه در کنه به خودم ...

مطمعنی دکتر خوبی رفتی؟!!!! دندونی ک زدگی سطحی داره و درست میشه دیگه حساس نباید باشه! دندونتون یا عفونت داره احتمالا و نیاز ب عصب کشی داشته .

سوراخ ریز ربطی ب سطحی و عمیق بودن خرابی نداره اینو با عکس تشخص باید بده دکتر.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••