2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 102 پست
من خودم واقعا عاشق پزشکیم بعد هم میگم آقا اصلا تعهدی هم نه و روزانه بر فرض من تخصصم رو شاید افتادم ی ...

جانم این حرفا یعنی پزشکی رو اولویت اولت قرار نمی‌دی چرا باید ترس داشته باشی از اینکه یکی دیگه برات امر و نهی کنه؟وقتی وارد این رشته میشی خواه ناخواه خودش باعث استقلالت میشه که فک کردن به اینکه شوهرم اگه فردا نذاشت برم سرکار نباید جایی تو حرفات داشته باشه تو کم کم 10 12 سال قرارها تلاش مداوم داشته باشی اون سختی های که قرارها بکشی و اون آدمی که قراره بعد فارغ‌التحصیل شدنت ساخته بشه رو کسی نمیتونه از هدفش دور کنه زیاد هم به شوهر فکر نکن پسرای امروزی لیاقت همراه بودن ندارن ایشالا امسال که وارد دانشگاه شدی متوجه حرفم میشی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جانم این حرفا یعنی پزشکی رو اولویت اولت قرار نمی‌دی چرا باید ترس داشته باشی از اینکه یکی دیگه برات ا ...

خیلی ممنون از توضیحاتت❤️ خودم هم خیلی فکر کردم کارم علاقه ای کا به شغلم دارم و خوشحالی مامان بابام از همه چی مهم تره

بابت تخصصت نمیدونم اما فکر کنم اگه ازدواج کنی و همسرت راضی نباشه مثلا جای خیلی محروم و پرت بری جای بهتری میندازنت(از کسی شنیدم اینو)

و اینکه پزشکی همینه. حداقل همین که با این دید داری واردش میشی و همه چیزشو میبینی خیلی خوبه

موفق باشی♡

بابت تخصصت نمیدونم اما فکر کنم اگه ازدواج کنی و همسرت راضی نباشه مثلا جای خیلی محروم و پرت بری جای ب ...

امیدارم جای خیلی محرومی نباشه ولی خب من واقعا عاشق این شغلم

امیدارم جای خیلی محرومی نباشه ولی خب من واقعا عاشق این شغلم

عزیزم حالا اومدو تعهدی نشد. اول روزانه همه شهرایی که میتونی بری رو بزن حتی شهرای کوچیک. بعد بیا سراغ تعهدی

شهریه پردازم اگه توانایی پرداختشو داری بزن بد نیست 

منم همش فکر میکردم تعهدی میشه ولی روزانه شد الانم که رتبه ها نیومده هنوز

خیلی ممنون از توضیحاتت❤️ خودم هم خیلی فکر کردم کارم علاقه ای کا به شغلم دارم و خوشحالی مامان بابام ا ...

موفق باشی❤️🫶

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اره ۴۰۲ واقعا خیلی خوب بودن رتبه ها

نه عزیزم رتبه ها خوب نبود کنکور سخت بود باعث شد درصد پایین بیاد و اولین باری بود که نهایی بود هیچکس انتظارشو نداشت اینجوری باشه و کسایی مثل من که جدی گرفتن جلو افتادن

اصلا نمی ارزه

تا 40 45 سالگی میتونی تو یه منطقه محروم زندگی کنی بهترین سالهای عمرتو؟ شده دو سال پشت بمون ولی تعهدی نرو مگر اینکه خودت جزو بچه های منطقه محروم باشی

دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖