2777
2789
عنوان

تاپیک درد دلی در مورد مامانم

371 بازدید | 31 پست

مامانم سنش داره میره بالا ...

خیلی برامون زحمت کشیده 

ولی الان درست زمانی که نیاز دارم بهش 

شنوایی اش کم شده 

حرفا یادش نمیمونه 

هزار بار باید یه چیز رو براش توضیح بدی.

مثلا همبن الان دارم میگم فلان چیز کثیفه همون لحظه بر میداره میذاره جایی ک باید تمیز باشع...

منم دیگه مثل قبل صبور نيستم از طرفی نمیتونم بپذیریم ک مامانم داره پیر میشه 

نمیدونم مثلا میاد  خونه ام کمکم کنه اما اگر جدی و بداخلاق نباشم ب حرفم اهمیت نمیده کار خودشو میکنه میگم مگه نگفتیم فلان میگه یادم رفت و واقعا یادش میره...

دلم برای خودم و خودش میسوزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ببرشون متخصص مغز و اعصاب شاید یکم نیاز به دارو دارن 

نشونه هارو نباید ندیده گرفت چون به مرور بدتر و بدتر میشه بالاخره سالمندی واقعیته امکانات هم  تواین دوره زمونه هست متخصصو همه چی  پس استفاده کنین 

متخصص گوش و حلق و بینی هم ببرین سمعک میخوان 

دادوبیداد لازم نیست سمعک لازمه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حتما مغزواعصاب ببرید ابن چیزهایی که نوشتی بایدپیگیری بشن

تحت نظره... چندساله 

همیشه قوی و پرانرژی بوده و با هوش و ما رو هم سرعتی بار اورده 

اما الان سرعتش کم شده و من نمیتونم شرایط جدید رو بپذیرم یعنی میفهمم اما تو عمل یادم میره بعد اینکه حسابی باهم حرص و جوش خوردیم یادم میاد بابا این بنده خدا دیکه جوون نیست چه انتظاری داری 

حتما ببرشون متخصص مغز و اعصاب شاید یکم نیاز به دارو دارن نشونه هارو نباید ندیده گرفت چون به مرور بدت ...

نه داد و بیداد ک نمیکنم ولی باید تکرار کنم ... سمعک هم بهش گفتیم دکتر گفته هنوز زوده... تحت نظر مغز و اعصاب هم هست 

مشکل من خودمم ... تو سخت ترین شرایط زندگیم هستم و باید اینو موضوع رو هم مدیریت کنم

نه داد و بیداد ک نمیکنم ولی باید تکرار کنم ... سمعک هم بهش گفتیم دکتر گفته هنوز زوده... تحت نظر مغز ...

احتمالا بقیه هم رواعصابتن مثلا یه همسر یکم بدخلق یا یه خواهر یکم ناسازگار مثلا میگما خواهر نوعی 

چون گاهی فشار همه جانبه میشه که ادم کم میاره 

مگه خدمتکاره😳😳😳😳الان شما باید با مهر و عطوفت باهاش رفتار کنید برای این مشکل هم ببرید دکتر شاید خ ...

نه خدا نکنه ... شرایط من و همسرم حاده الان ...بهش میگم کمک نمیخوام خودم انجام میدم صبح زود دم خونمونه ولی حالا اومدی قدمت ب چشم ولی حرفمو گوش کن خب 🤦‍♀️ خیلی چیزها یادش میره و خیلی چیزهایی ک خودش یادمون داده کثیفه رعایت نمیکنه

از نظر عاطفی با هم خوبیم ... ب اون محبت نکنم ب کی محبت کنم.

احتمالا بقیه هم رواعصابتن مثلا یه همسر یکم بدخلق یا یه خواهر یکم ناسازگار مثلا میگما خواهر نوعی چون ...

دقیقا ... متاسفانه با وجود شرایطی ک من دارم نرمال ترین عضو خونواده منم... یعنی اگر بخوام پشت اینا بحث و جدل بیام خونواده از هم پاشیده 

چند سالشه؟

۶۱ سالشه...

مادر همسرمم همین شرایط رو داره ولی خب رفت و امد آنچنان ک با مادرم هست نداریم 

باز اون با یه نه قاطع همسرم جمع میکنه و اصلا کم همو میبینن اینقدر اصطکاک ندارن

دقیقا ... متاسفانه با وجود شرایطی ک من دارم نرمال ترین عضو خونواده منم... یعنی اگر بخوام پشت اینا بح ...

نرمالترین عصو خانواده بودن کار مشکلیه 

جای فرزند و والدین عوص میشه جای همه چی عوص میشه 

کلا کار بیخ پیدامیکنه ولی خوبیش" اینه همه چی میگذره"

شصت  سال سنی نیست چرا انگار علایم دمانس معزی دارن؟