2789
عنوان

سفر و پریودی

176 بازدید | 11 پست

خانوما فردا صبح میخوام برم کربلا اما الان لک دیدم پریود بشم نمیدونم برم نرم اگه نرم شوهرم بایدتنها بره دلم نمیاد خودمم دوست دارم برم‌نمیدونم‌چیکار کنم میشه؟؟

باید از چند روز قبل شروع میکردی مصرف قرص رو

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اذیت نمیشی؟ قبلا رفتی؟

پارسال رفتن قبل رفتن پریود شدم تموم شد بعد رفتم 

امسال هم دوهفته پیش لک‌دیدم یکم ترشح داشتم گفتم همون حتما پریود چندروز بود و تموم شد 

دیشب دل درد گرفتم صبح دوباره لخت خون دیدم‌

نمیدونم چیکار کنم 

باید از چند روز قبل شروع میکردی مصرف قرص رو

به قرص ال دی حساسیت دارم نمیتونم بخورم میخوام مفنامیک بخورم که کمتر بشه و درد نداشته باشم 

به این فکر میکنم که برم ولی نزدیک به ضریح ها نشم نگران راه هستم که یه موقعه عرق سوز نشم بخاطر داشتن پد اذیت بشم 

البته من ماه پیش همین مشکل برام پیش اومد و دو روز قبل از رفتن به مشهد لک پریودی دیدم روزی دوتا ال دی خوردم البته با قرص ضد تهوع 

سویق عدس هم گرفتم و مرتب خوردم 

خدا روشکر روز سوم پریودم رسیدیم مشهد و غسل کردم و پریودم تموم شده بود ولی قرص ال دی رو ادامه دادم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
البته من ماه پیش همین مشکل برام پیش اومد و دو روز قبل از رفتن به مشهد لک پریودی دیدم روزی دوتا ال دی ...

زیارتت قبول باشه عزیز

اخه مشهد با کربلا خیلی متفاوته حمام شرایطش سختتره و مکان برلی استراحت نداری به اون صورت و اینکه گرمای  زیاددددددددد 

الان دلم‌میخواد یکی بیاد بگه من پارسال پریود رفتم کربلا اذیت نشدم و منم دلم قرص بشه برم 😐

به قرص ال دی حساسیت دارم نمیتونم بخورم میخوام مفنامیک بخورم که کمتر بشه و درد نداشته باشم به این فکر ...

برو دکتر یه قرص دیگه که بهش حساسیت نداری بهت بده 

بهتر از اینه که تو مسیر عرق سوز بشی و اذیت 

اونجا خیلیییی گرمه و با پیاده روی کسی که پریود هم نیست عرق سوز میشه دیگه پد داشته باشی که بدتر 

به نظر من برو دکتر حیفه این مسیرو بری و زیارت نتونی بری

برو دکتر یه قرص دیگه که بهش حساسیت نداری بهت بده بهتر از اینه که تو مسیر عرق سوز بشی و اذیت اونجا خی ...

واقعا حیفه 😑

اخه الان اینجور که من دیدم روز اول پریودم به حساب میاد میشه قرص بخورم قطع بشه؟؟

زیارتت قبول باشه عزیزاخه مشهد با کربلا خیلی متفاوته حمام شرایطش سختتره و مکان برلی استراحت نداری به ...

مرسی عزیزم

من به خاطر زیارت ناراحت بودم  و نمیتونستم به خودم بقبولونم برم مشهد و نزدیک ضریح نرم 

اره کربلا سخت تره 

ولی نگران حمام و استراحتگاه نباش تو مسیر همه جا پر از موکبه که اکثر موکبا حمام هم دارن فقط برا قسمت پیاده رویش ممکنه اذیت بشی ولی اگه از اول راه پاتو چرب کنی و پماد زینک اکساید بزنی خیلی تاثیر داره 

و اینکه احتمالا تا برسی کربلا دیگه پریودت هم تمومه و میتونی زیارت هم بری

واقعا حیفه 😑اخه الان اینجور که من دیدم روز اول پریودم به حساب میاد میشه قرص بخورم قطع بشه؟؟

من همه کار کردم تا قطع شد میترسم کامل بگم چیا خوردم 

ولی شما برو دکتر  یه امپول هم هست میگن دکتر باید تجویز کنه و امپوله باعث قطع پریود میشه