2777
عنوان

توف تو مغز من

1040 بازدید | 110 پست

مگه یه آدم سالم هرروز۵الی۶صبح میخوابه یعنی من همیشه فردامیخوابم هیچیم شبیه آدمیزادنیس تا۱۲ظهرمیخوابم چقدمتنفرم ازین موضوع فردامیرم قرص خواب میخرم اززندگی عقب موندم هرروزم کسلم اه اه چقدچندشمممم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثل من شب بیدار بودی نه؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چه تاپیک خاااالی😂😂😂من ماندم تنهای تنهااااااا هاااااامن ماندم ...چی بود یادم رفت هعییییی

ببخشی اسی واقعا شرمنده ام 

لطفا تاپیک چهارمی از آخر رو گزارش بزنید حرفای خوبی نزدن

لایک کنید صلوات بفرستم براتون

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اره دیگ من ک خواب ندارم

بعدشم میای نی نی سایت 

چند سالته؟

لزومی نداره خودتو سر این موضوع اذیت کنی درسته خواب شب خیلی برای بدن خوبه ولی بعضیا اخلاقشون اینه و شاید هم ژنتیکیه اگه میخوای اوکی کنی خوابتو یه روز کامل نخواب شب سرموقع بخواب این جوابه