2777
2789
عنوان

کولیک

130 بازدید | 14 پست

سلام به همه مامانها

کولیک نوزاد تا کی طول می کشه؟؟

هیچ درمانی نداره؟باید صبرکنیم زمانش بگذره؟؟

نوزاد من کولیک دارد

آروغش رو می گیرم

خوراکی نفاخ نمی خورم

برای نوزادم ننو خریدم وتوننو میخوابه

قطره کولیک هم میخوره

ولی فایده نداره

کمتر شده

ولی ازبین نرفته یهو بعد از چند روز شدید به طور ۳ ساعته می گیره دردش به نوزادم

وهیچ جوری آروم نمیشه نوزادم

پسر من کولیکی وحشتناک بود 

۸ ماه ما هممون خواب نداشتیم این بچه نمیزاشت من ده دیقه آرووم بخابم انقدرررر بیخابی کشیده بودم سرش یادم میاد چقد وحشتناک بود اون شبا میزدم تو سرم وقتی جیغ میزد به خدا میگفتم گوه خوردم بچه دوم آوردم😭

با صدای سشوار میخابید سشوار سوخت بعدش جاروبرقی شوهرم گف اینم میسوزه از نت صداشو دان کردم میزاشتم نمیدونم چیشد یه شب انقدددددر از بیخابی عصبی شده بودم قنداق پیچ بود رو پام باید انقدرررر تکونش میدادم بازم بیقراری میکرد تند تند سرشو اینور اونر میبرد🥴تا اینکه همینطور قنداق پیچ عصبی شدم یواش انداختمشبغل پام دمر شد خودش گرف خابید😂🤣🤣🤣

نمیدونم خدا بم نگا کرد این بچه بد قاق یهو بعد ۸ ماهگیش ورقش برگشت زیر سینم خودش غرق خاب میشد

فقط اومدم بگم صبوری کن 😉

من هیچ کار خاصی نکردم برا بچم حتی دعا هم گرفتیم درست نشد شربت کولیکم فایده نداش فقط بعضی شبا شربت خاب آور میدادم  باید زمانش برسه صبر کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من کولیکی وحشتناک بود ۸ ماه ما هممون خواب نداشتیم این بچه نمیزاشت من ده دیقه آرووم بخابم انقدررر ...

سلام 

ممنونم که تجربه ات رو برام تعریف کردی

پس

انشالله خداصبرم بدهد

من بیشتر نگران خودشم

خیلی درد می کشه که اینجوری جیغ میزنه اینجوری ازخواب می پره ومن هیچ کاری نمی تونم براش بکنم

چهل روزگی برای دخترم اروم شدپدی لاکت و کولیک ایز دکتر بهش داد توی ننو و کریر میخوابه

سلام

بله ما هم هم قطره ای که دکتر داده را بهش دادیم هم تو کریر و ننو میخوابه

خوبه کمتر شده

ولی یک دفعه مثلا بعداز چند روز، انگار همش جمع شده باشه توچندساعت بهش می گیره و ول نمی کنه 

سلام ممنونم که تجربه ات رو برام تعریف کردیپسانشالله خداصبرم بدهدمن بیشتر نگران خودشمخیلی درد می کشه ...

خواهش میکنم عزیزم😘

ولی من اون دوران دوستم که دوقولو رفلاکسی داشت بهش گفتم گف بهش باکلوفن ۱۰ بده یک چهارمشو با ۳ سی سی آب مخلوط میکردم میدادم ..شب اول ج نداد چون میترسیدم کم بهش میدادم ولی شب دوم نصف قرصو آب کردم دادم این بچه از ۲ شب تا ده صبح یکسره خابید😍حالا من هی نفسشو چک میکردم چون پسرم اصن این تایم زیاد نوزاد بود نمیخابید😂خلاصه اون شب من خوب خابیدم شبای دیگه اینجوری نبود ولی بهتر از قبلش بود نوزادم

باکلوفن برای نوزادن رفلاکسیه باعث میشه عضلات بدنشون شل شه 

نمیدونم دیگه من میدادم اصنم ترس نداره میخای بزن نت تحقیق کن 

سلام من دکتر بردم دخترم گفت تا ۶ ماه صبوری کنین تا خوب بشه دو تا قطره هم داده بهتر شده ولی خوب نشده ...

بله همه میگن دوره اش باید بگذره

صبوری کنید

من میتونم صبوری کنم ولی نوزادم ناله میکنه وسط گریه هاش، ونمیدونم کاری کنم براش،  خوب سخته....

علم یعنی  هنوز آنقدر پیشرفت نکرده برای کولیک یک نوزاد

حداقل مسکن بدهیم بهش ؟