mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3905 عنوان تفریحاتتون 111 بازدید | 12 پست چند وقت یبار لباس و چند ملیون میخرین؟ سنتون؟ سالی چنبار سفر میرین؟ خارج رفتین؟ پارک و رستوران و کافه و شهربازی هر هفته میرین یا چن وقت؟ قلیون اینا چی چند وقت میزنین؟ لطفا کامل جواب بدین سپاسگذارمخودمم بخاین بگین جواب بدم 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺 1404/05/11 | 03:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5819 ۲۹ سالمه پارک و رستوران و کافه و قلیون و سفر خارجی نداشتم تا حالا سفر داخلی چون با خانواده اعصابم نمیکشه نمیرملباس بیرون در حد نیاز چند سالی یه بار لباس خونه چون خودم فروشنده بودم زیاد ازشون برداشتم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3905 19سالمه تنها تفریحم سرکار خونه خواب غذا خوردن همین کارتون چیه؟ 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 12803 ٢٥ سالمهلباس كم ميخرم. اگه لخرم شايد ٥يا ٦تومني بشه. براي كلي وقت ديگه دارم تفريحم فوقش با دوستام كافه يا سينما يا خونه همديگه اونم چندماه يكبار نه زود به زودسفر دوبار رفتم خارج از كشورمسافرت داخلي هم متوسط. بيشتر زمستون و پاييز ميريم.اهل قليون نيستم سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3905 ۲۹ سالمه پارک و رستوران و کافه و قلیون و سفر خارجی نداشتم تا حالا سفر داخلی چون با خانواده اعصابم نم ... پس کجا تفریح میکنید 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5819 پس کجا تفریح میکنید تفریح نمیکنم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
یاسمین۱۳۷۷ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 906 ۲۷سالمهنزدیک مشهدیم سالی چندبار میریم و دوسه روزه حرم و رستوران و پارک میریم و سالی یکبار کربلا میریماهل قلیون و کافه نیستیملباسم مثلا هر سه ماه یه لباس قیمت ۳۰۰ تا ۱میلیون میخرماما برای بچه هام بیشتر میخرم همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
meowdoleh عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6838 من فصلی لباس میخرم معمولا یا چی باشه لازم بشه ی جدید۲۲مسافرت زیاد نمیرم 😂خارجم نرفتمپارک نمیرم شهربازیم تابستونا گاهی میشه نرم اصلا تابستونمو کافه هم کم بیشتر جنگل و دریا و اینا میرم با دوستام یا خانواده اونم مثلا کباب چیزی یا غذایی ک از خونه باشه و ایناقلیونم نکشیدم تا حالاشما چی؟ با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 10105 سنتون؟ ۳۷سالی چنبار سفر میرین؟ دو و سه بار بستگی به شرایط داره خارج رفتین؟ بلهپارک و رستوران و کافه و شهربازی هر هفته میرین یا چن وقت؟ هفته ای یکبار قلیون اینا چی چند وقت میزنین؟ هر روز با همسر ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3905 سنتون؟ ۳۷سالی چنبار سفر میرین؟ دو و سه بار بستگی به شرایط داره خارج رفتین؟ بلهپارک و رستوران و کافه ... هروز مشکل ندارع؟ مشروب چی؟ 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 10105 هروز مشکل ندارع؟ مشروب چی؟ نه اصلا اهل مشروب و سیگار نیستیم فقط قلیون اونم دوتایی باهم ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3905 من فصلی لباس میخرم معمولا یا چی باشه لازم بشه ی جدید۲۲مسافرت زیاد نمیرم 😂خارجم نرفتمپارک نمیرم شهرب ... من ۱۷،هر هفته یجا بیرون پارکی کافه ای، با دوست نرفتم سفر، تنهایی رفتم، با خانواده سالی یبار دوبار، خارج نرفتم، کلاس میرم، لباس ماهانه 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺