2777
2789
عنوان

بچه ها بد ریدم

474 بازدید | 27 پست

الان یه عکس قدیمی که با اسم داشتم رو استوری کردم که دستش روی صورتم و فقط چشمام مشخصه در صورتی که خیلی وقته با اسم هیچچچچ ارتباطی ندارم و همو بلاک کردیم پسرای پیجم قبلا همچین رو زرت زرت لایک میکردن الان هیچکدومشون لایک نکردن و ایگنور کردن چطوری این گندو جمع کنم الان کراش فکر میکنه تو رابطم در صورتی که یه ساله با هیچ پسری حتی حرفم نزدم 😭😂

متوجه نشدم چ عکسی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چه اهمیت و خاصیتی دارن برات پسرای پیجت ؟

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤘ما بیسچاری کارمون ریدنه عزیزم نگران نباش 

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

من آدم آرومیمم😂😭

بازی نکن باروحیمممممم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

چرا همچین کاری کردییه استوری دیگه بذار بگو عطر دستات بهشته برام داداشم یا پدرم👺

وای دسته روش کلی تتو داره بابام چرا باید اینطوری باشه دستاش😂😭

وای حالا چی کار کنی که از چشم پسرای پسجت نیفتیبابا بی خیال😁🤷🏻‍♀️تظاهر به متاهل بودن مساویه با مزا ...

آره ولی یکیشون کراش بود😂😭

وقتی سین کرد فهمیدم چه غلطی کردم😭