کشور خارجی گزینه ها کمتر میشه دیگه اروپا اینا ادم نمیره
بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت
یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰
بیرون کافه پارک باغ گردش خیابون گردی پاساژ گردی پیست همه کارا رو طبقه متوسط میتونن انجام بدن
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو
حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم
ممنون من یه دادش ۱۰ ساله دارم که فکر می کنه اگه پولدار نشه بیچاره میشه امروز می گفت اگه پولدار نشه خ ...
پولدار که طبق امار ۴درصد جامعه هستن فقط با این حساب اون ۹۶درصد باید بمیرن
برای قشر متوسط هم تفریح زیاده استخر و اسب سواری و اسکیت و کوهنوردی و دوچرخه سواری و اینا هم میتونه انجام بده
یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰