2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=390313788]خودت بسپار به خدا وقتی بدنیا بیاد عاشقش میشی [/QUOT

آخه وقتی میخواد بره مدرسه من ۵۰ ساله هستم 

مطمینم همسرم و پسرم خیلی خوشحال میشن اما بچه دوم چی؟ این همه اختلاف سنی حتما آزار دهنده میشه واسش

[QUOTE=390313788]خودت بسپار به خدا وقتی بدنیا بیاد عاشقش میشی [/QUOTآخه وقتی میخواد بره مدرسه من ۵۰ ...

هیچ اشکالی نداره الان مثل قدیم نیست که مردم کلی به خودشون میرسن ...الان من خودم ۳۷ سالم ولی خیلی از مادرهای کلاس دخترم از من بزرگترن بچه های بزرگ دارن دو تاشون داماد دارن یکی شون هم نوه داره خانم مغازه دار هم هست خیلی هم دخترش شاد و به روز هم هست .... اصلا نگران این موضوع نباش

من بهت قول میدم این بچه حسابی جای خودش توی خونه تون باز میکنه 

شوهر منم اصلا بچه دوم نمی خواست ولی الان جونش این دختر دومیم هست 

نگران این چیزها نباش یه خیری توش بوده 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

هیچ اشکالی نداره الان مثل قدیم نیست که مردم کلی به خودشون میرسن ...الان من خودم ۳۷ سالم ولی خیلی از ...

چقدر با خوندن پیامت حالم بهتر شد 

ممنونم مهربون 

انرژیش برگرده به زندگیت عزیزم

چقدر با خوندن پیامت حالم بهتر شد ممنونم مهربون انرژیش برگرده به زندگیت عزیزم

ممنونم عزیزم

اومدنش به فا ل نیک بگیر انشالله کلی برکت و شادی به خونه تون بیاره مطمئنم با آرامش بزرگش میکنی وقتی سن تغییر میکنه با اون پختگی که بدست اومده لذت زندگی خیلی بیشتر میشه 

با عشق و لبخند به همسر و فرزندت از اومدنش بگو و انشالله کلی حال و هوای خونه رو عوض میکنه بعد سالها قرار بری لباس نوزادی بخری خیلی ذوق داره 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

ممنونم عزیزماومدنش به فا ل نیک بگیر انشالله کلی برکت و شادی به خونه تون بیاره مطمئنم با آرامش بزرگش ...

انشالله عزیزم 

تنها نکرانیم اختلاف سنی هست . دعا کنید واسم عزیزم

انشالله عزیزم تنها نکرانیم اختلاف سنی هست . دعا کنید واسم عزیزم

نگران نباش من اطرافم خیلی زیاد دیدم خواهر شوهرم پسر ۱۶ ساله داشت ناخواسته یه دختر باردار شد الان براش جون میده

یه فامیل داشتیم بچه هاش کوچیک بودن ولی خودش سنش بالا بود الان میگه این سومی اومد تازه دارم میفهمم زندگی چیه 

ول کن اصلا موضوع مهمی نیست