2777
2789
[QUOTE=390312912]متوجه نشدم روزه و نماز داره ولی چی؟؟؟[/QUOTمذهبیه چه فایده یکم اخلاق نداره مثل بچه ...

خب بهش بگو تو ک اخلاق نداری روزه هم نگیر اون روزه ایی ک تو میگیری ب درد لای جزر میخوره وقتی زنت ازت راصی نیس چ نمازی چ روزه ایه بچه دار نشو عزیزم ببین اگه عاقل نشد جدا شو چون بمونی دیگه پایبتد میشی و تا اخر عمرم باید بسوزی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
خب همون خواستگاری گفتم مذهبیه برم حتمااخلاقم داره اما اشتباه کردم باور میکنی به خانوادم اصلانگفت به ...

عزیزمممم 😔

کاش مشاورم برید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم 😔کاش مشاورم برید

نه بنده خدامثلا اخلاقش اونجوری نیستاهرروزدعواکنیم نه چندتاچیزخوبم داره ولی خوب اخلاق هم مهمه یکی دوبازازصوزتم زده آروم ولی خب چه فایده دعا کن بمیره اصلا به این نمازخوندشم اعتمادی ندارم همچین پامیشخ نماز صبح زیارت عاشورا قرآن میخونه خخ

خب بهش بگو تو ک اخلاق نداری روزه هم نگیر اون روزه ایی ک تو میگیری ب درد لای جزر میخوره وقتی زنت ازت ...

نه بابا بچه نمیام عقل دارم میدونی شمام مثل خواهرم به خواهرم نگفتم چون ناراحت میشه به شما میگم امیدم به خدا فقط بمیره چون از طلاق خوشم نمیاد

یعنی چی افرییییییییییین جدیدا خودم رسیدم به این نتیجه به قرآن دیروزبعدچندسال فکر م رسیدم

ولی عزیزم تا دیر نشده بفکر جدایی باش بهترع شاید اصن صدسال عمر کرد میخوای اینطور زندگی کنی