2777
2789
عنوان

خیانت

211 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شبتون بخیر،،،دوستان من و همسرم مدت هاست رابطه چندان خوبی نداریم و‌همش بحث هست ،مادر نرمالی نداره و هراز گاهی به من زنگ میزنه هرچی از دهنش درمیاد میگه،،ءخرین بازی که این اتفاق افتاد دیگه من باهاش قطع رابطه کردم الان حدود چهار ماهه،،،ولی همسرم هفته ای یکبار میره بهش سر میزنه،،،متاسفانه مشکلات ما خیلی زیاد شده ولی پیش مشاور رفتیم تمام حق رو‌به من داد،،،من دبیرم و‌خصوصی هم کار میکنم و‌تقریباهزینه بیش از  ۸۰درصد خونه رو‌من میدم و هرچی هم‌خریدم از پول خودمه بعلاوه خرج زندگی،،یه پسر ۵ساله هم دارم،،،الان حدود ۸ماهه رابطه جنسی هم نداریم و هیچ علاقه ای دیگه وجود نداره،،من چندین باز بهش گفتم که نیاز دارم‌ولی تاثیری نداشته ،،،من واقعا تحت فشار هستم از همه نظر ،،،اصلا نمیدونم چه نقشی توی زندگیم‌داره ،،،اگه ممکنه راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود بر شما

خب عزیزم شما تحصیلکرده ای مشاوره ببرش،ب خاطر پسرت یکم رو غرورت پا بزار و با مادرش راه بیا

طلاق عاطفی می‌دونی چیه دیگه!!؟

مرحله بعدش خیانت طرفین و آخرش رسوایی و در نهایت طلاق 

چرا گذاشتی ۸ماه طول بکشه،نهایت سعیتو بکن برای درست شدنش،،،نشد هم شما یک خانوم مستقلی خیلی راحت میتونی حذفش کنی

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌

برای حل مشکلات بین دونفر خصوصا زن و شوهر . باید هردو بخوان که مشکل حل بشه . اگر شما دونفری مشاوره رفتید و مشاوره حق رو به شما داده باید شوهر شما هم بخواد برای رفع تنش اقدام کنه اگر نخواد فایده نداره . یا اگر تنها مشاوره رفتید بازم فایده نداره . نهایتا یبار دیگه اگر لازمه پیش یه مشاور دیگه اونم دونفری برید و سعی کنید مسئله رو حل کنید اگر نشد راهی جز جدایی نیست . البته طلاق راه آخره و البته باید از قبل همه چیو بررسی کنید