2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد از پدرشوهرت طلب داشته گفته به جای طلبتو بدی مبل بخر!!!

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

خب با دو تومن هم یه مبل عالی نمیشه خرید نهایتا یه مبل راحتی ساده اما نو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینارو آخه با 300خریده

واای😨 هیچی بهش نگفتی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ازمن نپرسیده یهو آورده خالی کرده خونمون

خب الان که دیدی برو زن بزن حرفتو بهش بگو یا به شوهرت بگو بهش بگه

من باشم میگم من مبل دست دوم و کهنه نمیارم خونم.به شوهرت ببرشون سمساری بفروش

مبل نداشته باشی بهتر از اینه که فکر کنن خرت کردن!البته ببخشید عزیزم ولی زیر بار نرو خودش خجالت میکشه میره نو میگیره برات