2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لابد از پدرشوهرت طلب داشته گفته به جای طلبتو بدی مبل بخر!!!

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

خب با دو تومن هم یه مبل عالی نمیشه خرید نهایتا یه مبل راحتی ساده اما نو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینارو آخه با 300خریده

واای😨 هیچی بهش نگفتی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ازمن نپرسیده یهو آورده خالی کرده خونمون

خب الان که دیدی برو زن بزن حرفتو بهش بگو یا به شوهرت بگو بهش بگه

من باشم میگم من مبل دست دوم و کهنه نمیارم خونم.به شوهرت ببرشون سمساری بفروش

مبل نداشته باشی بهتر از اینه که فکر کنن خرت کردن!البته ببخشید عزیزم ولی زیر بار نرو خودش خجالت میکشه میره نو میگیره برات

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز