2777
2789
عنوان

سرِ پسرم😕

169 بازدید | 12 پست

پسرم سه ماه ونیمشه.پشت سرش صاف شده یطرف سرش گرده سمت چپش یه قلمبه شده بسکه پشت سرش صاف شده.تقصیر خودم بود بیشتر وقتا همینجور طاقباز میخوابوندمش اصلا ب پهلو نمیخوابوندم😟درکل سرش بدشکل شده روم نمیشه بدون کلاه کسی ببینش😕چیکارکنم اصانم ب پهلونمیخوابه عادت کرده همش طاقباز میشه موقع خواب...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالش فرمدهی سر نوزاد تهیه کن خوب میشه.ایندفعه که بردیش دکتر به دکترش بگو.احتمالا سندروم سرتخت گرفته که با کلاه های فرمدهی درمان میشه.البته کلاه رو باید پزشک تنظیم کنه سرخود تهیه نکن

دکتر نمیخواد که

بعد که بره رو دست و راه ییفته درست میشه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خخخخخخ خیلی بامزه توصیف کردی😀😀😀 از الان باید عادتش بدی وگرنه دیگه درست نمیشه عزیزم😍😍😍😍😍❤❤❤❤

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜