2777
2789
عنوان

بی ستاره2 🌟

51 بازدید | 8 پست

36سالم شد نه ازدواج کردم، نه سرکاررفتم ،نه مسافرت خارجی رفتم ،نه لیزر وفیلر وعمل وهرکارزیبایی انجام دادم،نه حتی یه پارتنرخوب دارم...نه و نه ونه وهزارتا نه دیگه هیعیییییی😪

دلیل؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم نمیدونم چراازنظرظاهری میشه گفت خیلی زیبام و2تامدرک ارشد دارم ولی همه چیزبرام شدحسرت

زندگیت‌با‌برنامه‌بوده؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

نه ،تازه الان به یه چیزایی عقلم میرسه توخانواده م هیچ وقت مشاوره خوب توزندگی نداشتم

اشکال‌نداره.

از‌الان‌شروع‌کن

دیر‌نیست

ممنون، رشته دانشگاهیمو عوض کردم والان دانشجوم ولی دیگه شوروشوقی نیست

ای‌بابا