2777
2789
عنوان

تاحالا دیدین

109 بازدید | 17 پست

دختر سن بالا ازدواج کنه

تو چه سنی ازدواج کرد و با چه جور آدمی. منظورم ۳۵ به بالاست

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

۴۳ سالگی ازدواج کرد

خودش مستقل و پولدار بود با یه آدم حسابی هم ازدواج کرد

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی من تو سن ۴۰ سالگی با یه مردی که زنش فوت شده بود ازدواج کرد الان هم باردار نمیشه

قبلیم ترکید  خواستم بگم تازه وارد نیستم                               تولیدکننده انواع شمع و گیفت جهت ثبت سفارش بهم پیام  بدید  

بله دیدم... ازدواج موفقی داشتن و الان خیلی خوشبختن

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

بله دیدم... ازدواج موفقی داشتن و الان خیلی خوشبختن

تو چه سنی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

همکارم ۴۰‌ ازدواج کرد اما بچه‌دار نمیشه

ان شاءالله دامنش سبز میشه

همه ی من تو سن ۴۰ سالگی با یه مردی که زنش فوت شده بود ازدواج کرد الان هم باردار نمیشه

ان شاءالله دامنش سبز میشه