2777
2789
من مامانم ۶ ماهه فوت شدهمن خیلی عاشق مامانممخیلی با قضیه ک بابام باکسی در ارتباط باشه گارد دارمچندوق ...

عزیزم  مامان منم یک سال پیش فوت کردن پدرمنم عاشق مادرم بود میپرستیدش پدرم65 سالشه مادرم خدابیامرز 28 سال مریض بود پدرم جمعش کرد به خاطر زحماتی که برای مادرمون کشیده همه بچه ها بهش اجازه دادن ازدواج کنن همه بچه ها ازدواج کردن رفتن  سر زندگی خوشون من خودم ازتنهایی پدرم خیلی ناراحتم براش دنبال یه خانم خوب میگردم

اعتماد،احترام،تعهد؛                                                                 تویکیش گند بزنی هرسه تا رو از دست میدی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روح مامان عزیزت شاد خدا بهت صبر بدهخیلی از مردا واسه فرار از تنهاییشون میخوان یکیو داشته باشن ...

دارم له میشم

من هنوز با نبود مامانم کنار نیومده بودم

نمیدونم چکارکنم فقط دلم میخواد دیگه نبینمش

اون عوضی الان باید با محبتاش جای مادر برامون پر میکرد ن بدتر داغونمون کنه 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

دارم له میشممن هنوز با نبود مامانم کنار نیومده بودمنمیدونم چکارکنم فقط دلم میخواد دیگه نبینمشاون عوض ...

بگردم🥺

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم مامان منم یک سال پیش فوت کردن پدرمنم عاشق مادرم بود میپرستیدش پدرم65 سالشه مادرم خدابیامرز 28 ...

عزیزم شرایط شما فرق داره

شما سر خونه زندگیتونین باباتون تنهاست 

اما بابای بی لیاقت خاک برسر من منو خواهرم خودمون میکشیم ک حس تنهایی نکنه

امشب نمها چیزی از خدا میخوام اینه بابام دیگه بیدارنسع

عزیزم شرایط شما فرق دارهشما سر خونه زندگیتونین باباتون تنهاست اما بابای بی لیاقت خاک برسر من منو خوا ...

عزیزم اینطوری نگو خدا قهرش میگیره پدرتون یک انسانه نیاز داره از تنهایی دربیاد شما خیلی حساسی باید با پدرتون دوست باشین تا زندگی شیرین تر بگذره بهش حق بدین برای آقایون خیلی سخته تنها باشن

اعتماد،احترام،تعهد؛                                                                 تویکیش گند بزنی هرسه تا رو از دست میدی!

عزیزم اینطوری نگو خدا قهرش میگیره پدرتون یک انسانه نیاز داره از تنهایی دربیاد شما خیلی حساسی باید با ...

مگه اینهمه مرد تنهان و ازدواج نکردن ادم نیستن؟ 

مگه اینهمه مرد زنشون فوت شد و با بچهاشون بودن ادم نبستن؟

نمیتونی درکم کنب

من مامانم ۶ ماهه فوت شدهمن خیلی عاشق مامانممخیلی با قضیه ک بابام باکسی در ارتباط باشه گارد دارمچندوق ...

خیلی کار بابات زشته

میذاشت به حرمت سالهایی که با هم بودن ،  حداقل یکی دو سال از فوت مامانت بگذره بعد

الان انقدر عاشقانه حرف میزنن ، بعید نیست که خیلی وقت باشه با هم در ارتباطن

کاملا حق داری و با خواهرت خیلی محکم با پدرت صحبت کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خیلی کار بابات زشتهمیذاشت به حرمت سالهایی که با هم بودن ، حداقل یکی دو سال از فوت مامانت بگذره بعدا ...

خدا لعنتش کنه متنفرم ازش عوضی

خواهرم بچس😭انگار خودم تکو تنها باید از پسش بر بیام

نمیخوام روش تو روم باز بشع

خدا لعنتس کنه فقط

مگه اینهمه مرد تنهان و ازدواج نکردن ادم نیستن؟ مگه اینهمه مرد زنشون فوت شد و با بچهاشون بودن ادم نبس ...

متاسفم نمیتونم درکتون کنم 

عزیزم اینطوری نگو خدا قهرش میگیره پدرتون یک انسانه نیاز داره از تنهایی دربیاد شما خیلی حساسی باید با ...

انسانه درست

ولی نه اینکه ۶ ماه نشده رل بزنه

انقدر آدم سست عنصر آخه؟؟؟؟

به عنوان پدر باید توی این شرایط که بچه ها مادرشون رو از دست دادن، حمایت عاطفی و روانی کنه

نه اینکه کش شلوارشو شل کنه هنوز یک سال نشده بیفته دنبال عشق و حال

من دیدم آقا به خاطر مخالفت بچه هاش ازدواج نکرده که اسیب نبینن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خدا لعنتش کنه متنفرم ازش عوضیخواهرم بچس😭انگار خودم تکو تنها باید از پسش بر بیامنمیخوام روش تو روم ب ...

شما فشار بیاری نمیتونه ازدواج کنه

خواهرت چندسالشه؟

برادر یا خواهر بزرگتر نداری؟

انسانه درستولی نه اینکه ۶ ماه نشده رل بزنهانقدر آدم سست عنصر آخه؟؟؟؟به عنوان پدر باید توی این شرایط ...

موافقم با شما

نمیدونم چرا ی سریا مردا رو پرو میکنن

تنها چیری ک از خدا میخوام اینه بکشش راحت شم

انسانه درستولی نه اینکه ۶ ماه نشده رل بزنهانقدر آدم سست عنصر آخه؟؟؟؟به عنوان پدر باید توی این شرایط ...

درست میگی عزیزم قبول دارم حرفتو 

شما فشار بیاری نمیتونه ازدواج کنهخواهرت چندسالشه؟برادر یا خواهر بزرگتر نداری؟

فک نمیکنم خودشم بخواد ازدواج کنه

نه ی خواهر کوچکتر دارم💔هیچکسو ندارم هیچکسسسس

میدونه من رو این قضیه حساسم پیاماشو هم پاک میکنه